Witajcie, przepraszam, że nowy temat, i że krzycze
Mój kolega zorganizował grupe w czwartek na 13 i brakuje nam 2-3 osób.
Kto chętny?
Cena 30zł.
Prawdopodobnie będzie dużo jeżdżenia a niekoniecznie dużo szkolenia, ale to się okaże na miejscu.
_________________ The Flying Banana T5R
Justy 1.2 Rally Monster
A wiec tak:
szkolenie takie jak opisywane pare wątków niżej.
O 13.00, zbiorka 12.45 przed brama.
Póki co komplet, ale znając życie pytacze i tak nie przyjadą.
Jak ktoś bedzie - niech sie wpisze:
Justy 1.2 Rally Monster
Bylo naprde gonie bd duzo jezdzenia i bd przydatne wskazowki od instruktra chetnie jeszcz raz wezmeudzial w takim szkoleniu
Instruktor jak zobaczył grupe dziesięciu 20-latków, to od razu odpuścił sobie hamowania i inne takie, poprowadził nas na karting i przez krótkofalówke stojąc na środku toru/jadąc w aucie za Tobą/z prawego fotela cały czas mówił co i jak. Genialna sprawa, ale 2h ciągłego jeżdżenia to na tyle dużo, że nie da się utrzymać skupienia, więc w 2h traktor jeździł non stop
Jak za 30zł - genialna sprawa. Dużo się nauczyłem, a i tak jadąc za instruktorem zobaczyłem jak cholernie mało umiem
Justy 1.2 Rally Monster
hehe dlatego wlasnie bylo mega frajdy co nie miara ,a 30zl(patrzac na to ze jestem biednym studentem) to swietna cena widzialem tez ze ktos robil jakies foty wiec moze wrzucilby je na forum byloby milo
Wysłany: Czw 11 Lut, 2010
antolll napisał/a:
Dużo się nauczyłem, a i tak jadąc za instruktorem zobaczyłem jak cholernie mało umiem
Oj tak, to zawsze jest szok. Kiedy pan Z. Sz. wsiadł na lewy do mojej Żaby i pojechaliśmy na dużą nitkę, nie wiedziałem, śmiać się czy płakać. Pierwszy raz w tym aucie, bez znajomości jego "smaczków" (czytaj: co jeszcze jakoś działa, a co już nie), na mokrym torze pojechał szybciej, niż... niż ja? Nie tylko. Szybciej, niż myślałem, że to coś może jechać. A w kokpicie spokój, jak na wyprawie po bułki... Ciekawe doświadczenie, jednocześnie inspirujące i dołujące. Nie jeden po takiej jeździe doszedłby do wniosku, że czas sobie dać z tym ściganiem spokój...
a na jakiej zasadzie organziowane jest takie szkoloenie - czy to odgórnie AW ustala termin i trza się zapisywać, czy to może jest inicjatywa oddolna-> musi się skrzyknąć ileś osób i wtedy trzeba sobie to na Torze załatwić?
ok. Dzięki - myślałem, że to jeszcze coś innego jest, bo się pojawiało stwierdzenie, że to szkolenie, więc myślałem, że to może coś o stricte rajdowy profilu - ale teraz wszystko jasne, dzięki.
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010
Czyli jednak można tanio i przyjemnie. Bez pustego marudzenia
_________________ "...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
www.pansamochodzik.prv.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum