Czy oni tam nie maja kar za slupki albo pomylona trase?
Punkty jak najbardziej są - 5 sek. za słupek i niezaliczenie próby za błędny przejazd... No ale Kielce są śliskie, zakręty fajne, konkurencja duża itp. itd.
Przy tym wszystkim dość mocno mnie zaskoczyły momenty prawie-dachów w CC/SC - nie myślałem, że na tak śliskim torze to takie "łatwe".
po ponad pół roku zbierania się mam mocne postanowienie pojechania do Kielc
na SuperOES Puchar Jesieni 2010 - 11.11.2010, ten termin nie nakłada się z innymi imprezami, mam też nadzieję, że nie zepsuję do tego czasu auta
impreza jest w czwartek (Święto Niepodległości), ja chciałbym pojechać w środę wieczorem
będzie bardzo fajnie, jeżeli zbierze się nas większa grupa
co prawda impreza za ponad miesiąc, ale taki wyjazd warto sobie wcześniej zaplanować
witam .
niestety blisko nie jest ,i o tej porze roku warunki w czasie dojazdu i na torze mogą nie być przyjemne .
mimo to zapraszamy bo na prawde warto;
tor dość trudy , mocna obsada w klasach ,zróżnicowane technicznie odcinki na których nawet małe błędy spychają pare miejsc w dół .
na you tube jest kopa filmów zawodników z poszczególnych imprez wiec można sie troszke przygotować .
Choroba...fajne te Kielce...pośmigałbym sobie ale niestety brak zawiasu i dyfra trochę mnie eliminuje...ale jestem skłonny pojechać jak już auto będzie gotowe, nawet na lawecie...chyba że mi Piotr załatwisz na szybko 4,45 i B6 z Zerkopolu to mogę jechać
_________________ "If in doubt...flat out" C. McRae
Dzięki ten dyfer to całkiem niezły pomysł a Bile może ogarnę, tyle że w Zerko trzeba je troszkę przerobić...zawias może jeszcze ogarnie tylko dyfer koniecznie muszę zmienić...jutro będę dzwonił i pojadę zobaczyć ojjj...kusisz...kusisz
przypominam o zapisach i opłacie . http://www.superoes.pl/su...page=zgloszenie
oczywiście jest możliwość załatwienia ju na miejscu ,ale w takim momencie jest zwiększona opłata i troche marudzenia .
Kons6...sprawdziłem ten dyfer który mi podesłałeś ale niestety lipa...szperę to on może miał...ale kiedyś jadę w weekend do Wawy to może się przejadę 2 sztuki zobaczyć...szukam dalej...
Kielce po raz trzeci skonczyly sie popsuciem auta: bylem tam 3-ci raz, 10 lat temu wybuchl silnik w focusie, rok temu jedynka lekko trafila w bande, tym razem przy starcie do zapoznania pekl wieszak dyfra (trzeba bylo sluchac Jacka...)
impreza ciekawa, sprawnie zorganizowana, bardziej wyscigowa niz nasze Superoesy - pelne slicki to standard, calosc po asfalcie
najbardziej zaluje, ze nie moglem sie porownac do innych startujacych
kolo godziny ogladalem przejazdy i moje wrazenie to super przygotowane auta (co najmniej kilka warte ponad 200tys zl) oraz zawodncy znajacy trasy praktycznie na pamiec. ogladajac przejazdy niektorych evo, nie mozna bylo znalezc miejsc, ktore mozna by pojechac lepiej
u nas jednak wyraznie wiecej jazdy i bardziej zroznicowana nawierzchnia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum