Taaaa, tylko że sie na to forum zapisać to lepiej sie od razu zastrzelić Panie Kolego Adminie bdx, od wczoraj oczekuje z utęsknieniem na maila zwrotnego do rejestracji.
Dziękuję za konstruktywną krytykę, kolego Padera Radzimy jednak nie praktykować zawartych w nej sugestii dla swojego dobra.
Se aktywowałeś Panie Kolego bdx u siebie, ja bez maila zwrotnego nic nie zrobie. No nic wieczorem strzele tutaj wypracowanko a jak mały będzie na YTP to może zjemy mały browar i jakoś sie odpali.
W każdym razie dzięki że sie starałeś.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Se aktywowałeś Panie Kolego bdx u siebie, ja bez maila zwrotnego nic nie zrobie. No nic wieczorem strzele tutaj wypracowanko a jak mały będzie na YTP to może zjemy mały browar i jakoś sie odpali.
W każdym razie dzięki że sie starałeś.
Hi,
Instrukcje w PW.
Pozdrówka
_________________ Nie ma szybkich samochodów; są szybcy kierowcy.
Wysłany: Wto 19 Lip, 2011
Późno, ale co tam...
Jak przez ostatnie dwie imprezy: klnięcie na cywilny fotel i szczena na ziemi, że mały francuz wyjeżdża też przodem. W porównaniu z obecnym autem moje Renault 5 było gokartem. No, ale jak się pakuje do auta miejskiego 2.0 TD pod maskę... Powoli się dostrajam, bo już nie było ostatnie miejsce.
Nic, nie pier..., zacisnąć zęby, dostosować jazdę i oby do spłaty kredytu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum