Ale jadka - chlpaki!!!!!! Ja wam powiem, ze kilka dni temu moj kaszel poszedl miedzy ludzi - wiadomo ze ladowalem w niego kase i przesiadywalem godzinami nad przerobkami dajacymi 0,0025KM. Super zabawa i niezla nauka, ale nie zgodze sie z nikim kto pisze - jak tam gdzies wyzej przeczytalem - ze kupujac auto to wtopiles tyle a tyle, a jeszcze jak chcesz to przygotowac do rajdow i zeby to sie nadawalo do rajdow to potrzebujesz kolejne tyle a tyle. BZZZZDUUUUUURRA - brac seryjne padlo i jazda na KJSa, a jak w przyszlosci bedzie kasa to wtedy robic przerobki. Ja jak tylko wroce do PL to mam nadzieje wyrobie sie na Runde PPAiK w Toruniu, na samochod siana nie bede mial wiec postaram sie wykrasc mamie seryjna skode favorit i pojechac dla samej zabawy (i kolejnego doswiadczenia). Zreszta co ma na celu przygotowywanie samochodu do startow w KJS jak jeszcze ani jednego startu nie bylo; i tak czy przygotowana fura czy nie wyniku zadnego nie bedzie, a tylko frustracja ze sie narobilo tyle przy tym padle, a 10 minut za pierwszym w klasie konczy sie rajd. Ja swoj pierwszy KJS przejechalem dzieki uprzejmosci Pana GTI i dzieki temu ze na zmiane jechalismy jego zdezelowanym pomaranczowym kaszlokiem - skonczylem rajd 36 na 38 startujacych, ale tak to sie wlasnie zaczyna, potem krok po kroku i moznabylo zaczac wygrywac. Ale sie rozpisalem- przepraszam za przynudzenie i podsumowujac - bracco w lapy popadnie i na rajd.
Pozdro
Patrząc tak na ta dyskusje nie wiem co powiedzic??? Chłopak sie stara, uczy a ludzie go dobijają tekstami o Rysiu z klanu... To wszystko nie tak...
Mam nadzieje ze uda mu sie odpalic tego potwora i wpaść na rajd wyzwolenia i pokaze Maciusiom jak sie lata
_________________ "Na pewnym etapie wszystko się wyciąga gazem." Holek
Najpierw pomyślałem sobie, że skoro chcesz się bawić i czegoś nauczyć, to samochód który się rozpada przysporzy Ci tylko problemów i zirytuje... Ale skoro buda jest sprawna jak twierdzisz, to dobry początkek (wszak na czerwonym świetnie widać rdzę ) . Wymienisz wszystko i będziesz miał pewne auto Bez załamki, nikt z nas chyba do końca nie myśli racjonalnie Gdybyś tą kasę przepił, to już nic byś nie miał. A tak masz renault 5
_________________ Piotr Bydgoszcz
Śpieszmy się kochać opony... Tak szybko odchodzą!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum