Wysłany: Pon 12 Gru, 2005
Po smierci Richarda jakos nie chce mi sie w to grac...
Pozatym wciaz odrzuca mnie od gry to zachowanie sie auta na asfalcie. Tne sobie w GTR, zap... 450 konnym autem z powaznymi bledami konstrukcyjnymi (Porsche ) a potem wsiadam do perfekcyjnie wywazonego wurca z 3 aktywnymi dyframi i dzwonie na pierwszym zakrecie
Wysłany: Pon 12 Gru, 2005
Tak, wiem ze sa skopane dyfry. Ale nawet po sciagnieciu nowych ustawien (BHMotorsports, KSP Realistic default set ups) nadla wydaje mi sie, jakbym jechal na kolach z drewna a nie z gumy. Zero "road feeling"
Jakoś daję radę na asfalcie na klawiaturze, poza tym można zmieniać samemu mapy dyfrów, ale konia z rzędem temu kto wyczuje dokładnie o co chodzi. Skoro samochód nie jedzie często na dwóch kołach, to znaczy że dyfry są w miarę ok! Wystarczy tylko trochę więcej koncentracji i nie zjeżdżać z asfaltu.
_________________ Piotr Bydgoszcz
Śpieszmy się kochać opony... Tak szybko odchodzą!
Wysłany: Wto 13 Gru, 2005
Dobra, ja zaczne:
Chirdonhead - 3:51:93
Joux Plane - 7:00:58
Skikama - 6:18:22
Wybralem dlugie odcinki na roznych nawierzchniach. Nie pamietam w jakich warunkach je przejechalem bo moje wszystkie (!) rekordy pochodza z Championship... (z najbardziej realistycznymi uszkodzeniami).
Kurde, wczoraj zapisałem się do ligi RBR i niestety muszę ujeżdżać FWD. Skaranie boskie. Nie wsiadam w ogóle do WRC żeby się ładnie przyzwyczajać i zdobyc licencję. Wczoraj też z ciekawości zainstalowałem fizykę RWD, niestety pierwsze wrażenia kupa, choć nie wchodziłem w ustawienia. Przy 0 km/h zauważyłem szpera 0%, nie wiem jak przy wyższych prędkościach, ale poślizg to tak jak w dzienniku TV (oznacza koniec jazdy i wypadek). Ale będe walczył z tymi czasami na s1600 MG.
_________________ Piotr Bydgoszcz
Śpieszmy się kochać opony... Tak szybko odchodzą!
Wysłany: Wto 13 Gru, 2005
Problem z fizyka RWD polega na tym, ze w wurcach turbo wlacza sie cholernie gwaltownie. Sprobuj MG z RWD
Wogole mam wrazenie, ze cos jest nie tak z MG: ten samochod nie jedzie! Kiepsko wkreca sie na obroty a jak juz sie wkreci to jedzie nie jak na 9000 obrotow tylko jak na 1500...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum