No to dobrnęliśmy do tego momentu kiedy rywalizacja w RWD TROPHY zostanie ostatecznie rozstrzygnięta. Najbliższe dwa weekendy dadzą ostateczną odpowiedź kto zostanie zwycięzca tegorcznej inauguracyjnej walki w tym pucharze. Oto link do artykułu na ten temat:http://www.apoznanski.pl/rwdtrophy.php?id=862
Zapraszam do rzeczowej i kulturalnej dyskusji z tym związanej .
Zapowiada się megaciekawa walka
Szkoda tylko, że ostatnie dwie rundy odbywają się tydzień po tygodniu, gdyż niektórzy mogą nie zdążyć zregenerować budżetu i auta
Wysłany: Czw 23 Lis, 2006
na "Wartę" wybieram się nowym nabytkiem (E30-320)
założenia na imprezę: mam nadzieje że jaj nie rozwalę
także pewnie z zerowym dorobkiem punktowym ale pojawię się na liscie RWD Trophy
Wysłany: Czw 23 Lis, 2006
konrad1f napisał/a:
To mi się podoba, coraz więcej RWD Próby na Wartę wyglądają na szybkie, będzie gdzie konkretnego boczura strzelić, postarajcie się, niech Lechu nie narzeka na brak ciekawych ujęć
założenia na imprezę: mam nadzieje że jaj nie rozwalę
także pewnie z zerowym dorobkiem punktowym ale pojawię się na liscie RWD Trophy
Warty nie pojadę ale sprzedałem polo i też mam E30 ale 1.6, co najlepsze EMERYT RYBKA jak się dowiedział że mam RWD postawił sobie za cel klepać mnie swoim Fiatem, pewnie nie będzie to dla niego problem ale fajnie że go zmotywowałem
Wysłany: Pią 24 Lis, 2006
Miejemy nadzieje, że będzie
Można nawet zrobić klasyfikację kierowcy roku Wielkopolski (eliminacje jak w RWD). Jechałem takie coś na Opolszczyźnie. Może ktoś podchwyci temat..
Warty nie pojadę ale sprzedałem polo i też mam E30 ale 1.6, co najlepsze EMERYT RYBKA jak się dowiedział że mam RWD postawił sobie za cel klepać mnie swoim Fiatem, pewnie nie będzie to dla niego problem ale fajnie że go zmotywowałem
Zgadza się, ten "emeryt" raczej bez problemu skopał by tyłki naszym wymiataczom RWD (z całym szacunkiem do nich), jest arab bez dwóch zdań, pamiętam Brodnice 2005 jak jechał bez opisu(!) Rybka wróć!
Ja nie mam gotowej maszyny, z przodu wogóle nie trzymają amory wydech też się ledwo trzyma, Patryk widział, dopiero jutro jadę do mechanika, może wpadnę jak będe wracał popatrzeć na rajd.
Wysłany: Czw 30 Lis, 2006
i z założeń wyszły nici -poszła miska -teraz męczę się już któryś dzień z mechaniorami, mam nadziej że dziś auto będzie wreszcie gotowe bo przed nocką trzeba je jeszcze pooblatywać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum