Mam takie pytanko, jak w tym roku wyglada puchar RWD o ile on wogóle będzie istnieć w tym roku. Szkoda by było żeby go nie było, są jakieś prace nad tym??
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Własnie wczoraj o tym mialem rozmowe z Paderą.
Podtrzymuje to pisalem jakiś czas temu - na stronie winograd moge umieszczać info, wyniki itp. Ale to mają być gotowce bo nie mam za bardzo czasu na dłubanie w tym.
Padera na ochotnika chce sie zająć obliczeniami
Odrobina dobrej woli z Waszej strony i puchar RWD nie zginie.
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Wysłany: Czw 11 Sty, 2007
Sensekhmet napisał/a:
W tym, żeby troche się wstrzymać z poślizgami i zacząć FWD łoić
Weź w ogóle przestań
Również uważam, że puchar powinien dalej istnieć (jako kibic i potencjalny zawodnik ). Jeśli AdamB już nie chce prowadzić pucharu, to zapewne wyjaśni następcy co i jak
Nie wiem czy kol Adam sie tym będzie zajmował, ja moge ale nie chce żeby było na mnie czy na KMW że komuś podpieprzyliśmy pomysł, oczekujemy jasnej deklaracji.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Cytat:
W tym, żeby troche się wstrzymać z poślizgami i zacząć FWD łoić
chyba nie taka jest rola pucharu
wg mnie chodzi o to żeby walczyć własnie między sobą (rwd) i dostarczać ewentualnym kibicom jak najwięcej uciechy
chciałbym jeszcze spytać czego konkretnie ogranizatorowi brakuje aby prowadzić puchar dalej, czy kasy, wolnego czasu, mocy przerobowych, dobrej woli organizatorów rund rspmo?
Konrad, powiem Ci tak: czas, moce przerobowe i dobra wola ze strony DeZa i mojej jest. Gorzej z kasą bo jakiś wazon trzeba kupić no i podstawowy problem czyli brak reakcji ze strony organizatora poprzedniej edycji.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Rolą pucharu nie jest pojedynek z FWD ale mnie naprawdę serce boli, jak widzę te wymysły księgowych z napędem na złe koła wygrywające z klasyką.
Pan z czarnego BMW 325 udowodnił, że RWD może być piekielnie szybkie.
Pan z czarnego BMW 325 udowodnił, że RWD może być piekielnie szybkie.
mam małe pytanie, kiedy pan z bmw udowodnił, że bmw 325 może być PIEKIELNIE szybkie, czyżby na jakimś rajdzie o którym nie wiem??? przynajmniej w naszym RSMO dominowały Łady i 126p, nie licząc Kuby, który ładnie poklepał na Warcie, no ale to nie było 325
Wysłany: Pią 12 Sty, 2007
Trzeba było to widzieć... super precyzja połączona z mega ogniem.
_________________ Flat Out: Flat Broke
herrkam [Usunięty]
Wysłany: Nie 28 Sty, 2007
J jak projekt u Was aktualny bo jeżeli chcecie to możemy RWD dołączyć do przewidywanej Ligi Lubuskiej Zielona Góra Gorzów ?? czyli eliminacje pucharu również u nas?
Dzbanki zapewniamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum