moje uwagi na temat imprezy:
- od 08.30 do 12.30 nic sie nie dzieje poza krotkim objazdem trasy (umieramy z nudow)
- pozniej start i czekanie w kolejce do 1 proby, pozniej godzina do 2 proby, 3 i 4 juz bez czekania
- po petli znowu czekamy i od nowa to samo
- pomiar czasu na stopery to juz myslalem ze na takich imprezach i za takie wpisowe nie wypada
- startujemy do proby po zjechaniu na mete poprzednika (dla mnie bez sensu, ale wynikalo to z takich a nie innych prob )
- 1 proba na malucha takie krecenie sie na placu przejezdzajac 2 kolka na tej samej probie
- 2 proba dla mnie troche wymuszona
- 3 i 4 proba spoko takich by sie chcialo wiecej
- ogromne roznice w czasach na probach miedzy zawodnikami (co wynikalo przede wszystkim z jazdy nawigacyjnej - za ktorymi oponami skrecic i tak dalej - a nie rajdowania przynajmniej na 1 petli)
- Kuchar na gazie na koniec imprezy hehe
- przyjechalo ok. 38 uczestnikow, jakby bylo zakladane 60 to bysmy wyjezdzali z Debrzna o 20 jak nie pozniej
- bylismy tam 9 godzin z czego 20 minut bawilismy sie jezdzac, a ponad 8 godzin nudy
Jak organizatorzy troche bardziej nowoczesnie podejda do tematu to bedziemy tam jezdzic czesciej. Potencjal jest. W kazdym razie z rallysprintem nie mialo to nic wspolnego to byl zwykly KJS.
Mimo wszystko bardzo bym chcial zeby sie im udalo bo przynajmniej bedzie nowe miejsce do startow, ale jak 2 runda bedzie podobna to niestety nie jedziemy
przynajmniej nie robią problemów z wpuszczaniem kibiców jak to miało miejsce na ABCupie
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
Moja opinia jest takę że póki co to Superoesy (porównuje tu podobnego charakteru imprezy na których byłem) są lepsze pod wzgledem organizacji i pomimo ze dość drogie to i tak tańsze niż RL WRC. No i jest żarełko w cenie a w Dębrznie nie.
III el. Pucharu Rallyland WRC
Lepiej późno niż wcale, jak to mówią
Fotki bez rewelacji, bo to nie moja dziedzina fotografii, ale zawsze coś tam jest.
Miłego oglądania!
Gdyby przeliczyc ilosc km "jazdy" na zlotowki to koszta wychodza nader inaczej niz sie to widzi.
No i nie kazdego zarcie interesuje, a dlatych co interesuje byl katering kolo hangaru, badz mogl sobie rozstawic grilla jak to robilo wiele zalog.
Impreza byla ok (tak na 4- w skali 1-6), z malymi potknieciami (np: system liczenia czasow), ktore jak obiecuje organizator maja byc rozwiazane na najblizszej imprezie - 19 czerwca. Zobaczymy jak bedzie..
_________________ Automobilklub Szczecinski #99
bylo SC 1.1 16v na 4 przepustnicach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum