czy ktoś się wybiera na jakiś z tych rajdów?
tutaj szczegóły na temat Zielonej
http://tuningforum.pl/-ii...m--vt97230.html
na temat Leszna jeszcze nic nie wiadomo orprócz terminu w ich terminarzu
może ktoś już był i podzieli się spostrzeżeniami
Wysłany: Sro 03 Sty, 2007
Ja rozważam... Żaba musi być w miarę gotowa i śniegu nie być (chyba że mi "sponsor" zimówki do tego czasu zafunduje). Na razie nie wiem, którą imprezę brać pod uwagę, czekam na więcej info.
Wysłany: Czw 04 Sty, 2007
coś mi się zdaję że też polecę do zielonej
przede wszystkim chciałbym mieć wolną niedziele coby pobawić się na wszelkich koncertach z okazji wośp
po drugie na pewno do tego czasu nie będę miał płyty pod silnik a warunki toru kartingowego na szczęście prawie wykluczają możliwośc poważnego uszkodzenia auta
ZAPRASZAM PANOWIE I PANIE DO ZIELONEJ GORY.
nagrody bedą jak co roku dobre, jakies stoisko z grillem, no i TOR DO WASZEJ DYSPOZYCJI !
RAJD rajdem, ale to impreza BRD , nie KJS ani RAJD, wiec okazja do treningu jest, proby zabawowe, ale pozwalające pobawic się samochodem i pokazac umiejętnosci.
pozwole sobie pokazac proby,.
OS nr 1.
OS nr 2.
OS nr 3.
mam nadzieję, ze widac wszystko. na A4 po wyrdukowaniu wygląda to lepiej.
jak jakies pytania, to walic tu, na gg , na PW , na tamtym forum, na tel 607323341
jak chce ktos przyjechac większą ekipa (wiecej aut) to prosze o info, bede wiezdiał ile numerkow szykowac, a i lepiej sie przygotujemy.
u LEH'a na stronie znajdziecie filmik z poprzedniego roku. polecam
mysle ze przyjazd o max 9rano to juz dla poznaniakow maxymalny termin
to brd, a jak ktos umie ogarnąc ręczny lub wogole samochod to mozna tyłem odrazu między garazami szybko skoczyc. jak jest slisko , na mojej imprezie garaze są zawsze najsmiesniejsze. przypominam ze nie jest to kjs ani rajd. wiec trzeba dac szanse wszystkim......
No fajny rajdzik organizujecie (czyli jest to rajd który nie jest rajdem????)
Dla siebie chyba raczej organizujecie, bo pomimo niskiego wpisowego chyba nie warto jechać komuś kawał drogi żeby przejechać trzy próby. Gdyby chociaż było jechane po 2x...
Te garaże wcale nie są śmieśne. Musiałbym jechać w luźnych pasach
_________________ Piotr Bydgoszcz
Śpieszmy się kochać opony... Tak szybko odchodzą!
pylakat robil grafik, znajomy znajomka znajomego, troche się minoł z tematyką ale co tam. WY nie przyjezzdacie chyba z powodu plakatu plakat jest dla publiki .
Wysłany: Nie 14 Sty, 2007 Byliśmy, pojeździliśmy, wygraliśmy.
Byliśmy, pojeździliśmy, wygraliśmy
Impreza udana choć na początku jazda na tym mokrym asfalcie była jak po lodzie. Było z 28 aut, wszyscy wałczyli dzielnie, a Bmki bardzo widowiskowo kleciły bączki
Ja z numerem “1” robiłem rozpoznanie dla Chojnego. Który tym autem pierwszy raz w życiu startował. Plan był aby potrenować spokojnie. No i jakoś tak wyszło niechcący że wygrał
GRATULACJE dla Chojnego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum