chłopaki wielkie dzieki, przypadkiem sie udało wygrać, wielka zasługa w tym Intakawrx, ktory to sie poswięcil i jechał po szklance z NR1 w celu rozpoznania trasy, ja miałem juz w sumie mase trakcji w porownaniu do niego, przerwa techniczna trwała tak dlugo ze tor wysechł bardzo i reszta załóg jechała w cywilizowanych warunkach.
Było zacnie
AMT, miałem szczescie, w Subaru wsteczny za pierwszym razem wskakuje raz w tygodniu
_________________ jest tylko jeden tor gdzie śmierć w oczy zagląda
Wysłany: Pon 15 Sty, 2007
również gratuluje zwycięzcom
odnośnie imprezy -było nieźle, piknikowa atymosfera (chociaż zabrakło obiecanego grilla:)-a może ja nie zauważyłem), dość wysoka frekfencja,
co dało się zauważyć, mimo że wszystko na luzie, to dobra organizacja, (m.in. wielu sędziów pomocniczych)
bardzo spodobał mi się ten autodrom i jego konfiguracja
pierwszy przejazd próbny uświadomił mi że będzie trzeba jechać na okrągło bo każdy poślizg to duże ryzyko że mnie obróci, niestety - gdy odpalili mi stoper i adrenalinka uderzyła nie było bata, dupą zamiatało
dwie taryfki i mnóstwo zabawy -tak mogę podsumować mój występ
najgorsze jednak miało przyjść podczas drogi powrotnej do domu
w sulechowie auto częściowo odmówiło współpracy
jakoś w bólach dokulałem się do domu z prędkościami typowo kodeksowymi
na miejscu, po zdjęciu pokrywy rozrządu okazało się że złamała się dźwigienka zaworowa i nie otwiera się zawór wydechowy na jednym z cylindrów
teraz czekają mnie niemałe wydatki
mam nadzieje że do Yeti się jakoś pozbieram
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum