witam
od 1.12.2006 roku rusza lokal gastronomiczny z wspaniałą pizzą , piwkiem,kebabikiem i innymi przysmakami, mieśćić się będzie w akademiku a rolniczej, (dawny żaczek)
nie mam pomysłu na wystrój, a mam wolną ręke,jeśli by miał ktoś jakieś fotosy rajdowe lub coś z rajdami związanego serdecznie zapraszam, po wcześniejszej akceptacji, powiesimy
przed lokalem jest parking wiec miejsca jest bez obaw wystarczająco;)
serdecznie zapraszam
to jes tam od wewnetrznej strony akademcow adozynkowej?? Cholera juz tam kiedys nie jedno piwko bombałem. Ale dawno tam nie bylem bo mialem rok przerwy w studiach - jakas renowacja???? Ja gratuluje pomysłu i czekam na otwarcie!!!
jestem właścicielem tej knajpki,i serdecznie zapraszam,z tego co ustaliłem będzie rajdowy wystrój i o to chyba chodzi.też jestem zawodnikiem i moim zdaniem fajnie mieć enklawe gdzie można zjeść, wypić piwko i pogadać o rajdowych sprawach. jesli ktokolwiek ma pomysł lub jakikolwiek dodatek rajdowy do wystroju zapraszam,będzie mi miło jak stwożymy miłą rajdową atmosfere, napewno nikt nas z tamtąd nie wygoni he he he.
_________________ 4 fast , 4 drive , 4 fun quattro machine
1. Sznurowany trampek- ( makaron z sosem bolońskim) mały 7,00 zł , duży 10.00 zł
2. Włochate myśli- ( makaron z sosem Neapoli ) mały 6,00 zł ,duży 9,00 zł
3. Guzik z pętelką- (makaron z sosem Carbonare) mały 8,00 zł duży 11,00 zł
Rissotto;
1. Przesyłka z tajwanu – ( kurczak i ryż z warzywami) 9,00 zł
2. Kutak w tietie na otro – ( kurczak z brzoskwinią ananasem i ryżem w curry) 10,00 zł
Kebab:
1. Mały turek w bułce 7,00 zł
2. Duży turek w bułce 10,00 zł
Tortilla:
1. El Muchos zakrętas- ( tortilla z mięsem i warzywami) 8,00 zł
2. El Muchos wegetarianos ( tortilla z warzywami i serem ) 7,00 zł
Zapiekanki; 45 cm !!!
1. Długa prosta 5,00 zł
2. Długa prosta z warzywami 6,00 zł
Hot dog;
1. Klasyczny Hiszpan 5.00 zł
2. Klasyczny Hiszpan z warzywami 6,00 zł
Mięcho;
1. Sharma- ( mięso z kurczaka, frytki lub ryż+ surówki) 12,00 zł
2. Kulany z masłem- ( kotlet de voulai , frytki lub ryż ) 12,00 zł
3. Klepany z pieczarkami- ( kotlet schabowy z pieczarkami, surówka , frytki lub ryż) 12,00 zł
Napoje zimne;
1. Zupa chmielowa – ( piwo )
2. Coca cola
3. Fanta
4. Sprite
5. Sok
Napoje ciepłe;
1. Mała Czarna – (kawa parzona, kawa rozpuszczalna) 1,50 zł
2. Duża studencka- (kawa w dużym kubku) 2,00 zł
3. Five o’clock – ( herbata ) 1,00 zł
P R O M O C J E :
1. ZA DZISIEJSZEGO BUTA W INDEKSIE 10 % TANIEJ
2. PRZY ZAWALONEJ SESJI 20 % TANIEJ
3. SOSY DO POTRAW GRATIS
4. DO ZAMÓWIENIA POWYŻEJ 35 ZŁ DZBANEK SOKU GRATIS
_________________ 4 fast , 4 drive , 4 fun quattro machine
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum