z organizacją to fakt - ciężko ale myślę, że KJS Pleszew, Ostrów i Winogrady to pod kątem samej jazdy i odcinków rewelacja - tylko leszno ma niektóre odcinki beznadziejne - z dwa będą ciekawe. Myślę, że gdyby nie RSPMO to jeszcze mniejsza frekwencja by była - pozdr
pytanko - czy jest jakiś bardzo dziurawy odcinek po za targowiskiem? - byłem u Was na andrzejkowym i np. targowisko jest trochę zmienione, czy to jest pomyłka czy tak faktycznie ma być? pozdr
Jest zmienione, próbowałem zmienić też inne próby, ale ponoć były nieczytelne
Zmieniony jest metalplast bo gdyby nie był to namawiałbym wszystkich do zrobienia tam taryfy i olania tego beznadziejnego odcinka.
Co do jechania w Yeti, gdyby nie fakt, że zmieniono liczbę pkt. za okręg to bym po prostu nie jechał. Bo za 2 pkt by się po prostu nie opłacało.
A co do uporządkowania KJS a So, to gdyby ktoś wpadł na pomysł PKC to pewnie większość by miała kary bo nigdy na KJS nie byli i nie mają pojęcia co to jest.
_________________ Podziwiam ludzi którym się chce czytać regulaminy.
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
Śnieg był dla wielu zaskoczeniem;)
Było fajnie, ślisko ale bez lodowiska. Kto szukał przyczepności ten znalazł i można było szybko pojechać.
Zabawa przednia i dobry obiadek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum