Wysłany: Czw 09 Lut, 2006
Jako żółtodziób mam głupie pytanie: zgłoszenie trzeba wypełnić ręcznie i złożyć w biurze wcześniej, tak? W tym przypadku do 11. Czy można jakoś zgłośić się "wirtualnie"?
Co to kur^^% ma byc???? spodziewalem sie lepszych prob a tu widze ze nam ladny kibel zrobili przeciez mozna bylo wykorzystac proby sprzed roku np magazyn MTP,bunkry kolo Lutyckiej, parking kolo Towarowej a tu same pacholki sa i znowu bedzie piłowanie na jedynce oj panowie z FWD biedne Wasze przeguby
_________________ FWD for woman, AWD for man, RWD for big dick motherfuckers
BMW COMPACT 323TI maszyna z piekła rodem
Pomoc drogowa->512-379-879
E, tam, przeguby. Co bardziej seryjne FWD będą prezentować jednostronne palenie gumy... do znudzenia (już widzę te akcje na przkład na SZ2: brak szpery, seryjny zawias i ciągła zasłona dymna ).
A już tak zupełnie nie apropo - czy na okręgówkę uchodzi zrobić nocnego kjsa a jeśli tak co Wy na to ?
Taki w KMW mamy pomysł. Sanse na realizacje są marne co nie znaczy, że zerowe.
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
sorry ale 100 to ja za to nie dam...w zeszłym roku były fajne próby
rozumiem że może według niektórych były one nie takie...ale my też mamy z tego mieć radoche...a teraz to mi się JECHAĆ NIE CHCE
zastanawiam się nad ufundowaniem pucharu dla załogi która przejedzie trasę bezbłędnie
może posprzątamy kotłownie..tam będzie przynajmniej można trochę poupalać a nawet wrzucić dwójke...
_________________ "With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high."
Ja tam się nie znam (w końcu jechałem tylko raz i to jako pilot), ale jak tak przeglądam te mapki to wydaje mi się, że są interesujące. Jak na KJS to chyba dość urozmaicone - fakt, że sporo pachołków i kręcenia się w kółko ale są też fragmenty prostych po asfalcie, standardowy karting... marudzicie Będzie fajnie jak mnie ktoś na prawym tamtędy przewiezie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum