witam wszystkich!!!
jesli chodzi o proby to OBIECUJE ze nie bedzie tak zle!!! WIELE ze slupkow zniknie!!! byc moze zostana tylko place!!! dajcie mi czas do konca tego tygodnia. z czescia z Was spotkam sie w najblizszych godzinach by pewne rzeczy jescze ustalic. pozdrawiam serdecznie
witam wszystkich!!!
jesli chodzi o proby to OBIECUJE ze nie bedzie tak zle!!! WIELE ze slupkow zniknie!!! byc moze zostana tylko place!!! dajcie mi czas do konca tego tygodnia. z czescia z Was spotkam sie w najblizszych godzinach by pewne rzeczy jescze ustalic. pozdrawiam serdecznie
No wlasnie, tez mielem nadzieje ze Slawek nie pozostanie gluchy na nasze nawolywania i sie odezwie....i co wiecej zacznie dzialac by nasza impreza jednak byla rajdowa a nie nawigacyjna.
LAAAASSSS, prosimy o las i ten szutrowy parking obok bo tez byl fajny i calkiem rowny.
jupi jupi kiedy tylko ja uszykuje furke?? eee drobnostka myśle ze jakoś ją poskładam przez weekend i wystaruje na jakiś fajnych rozmaiconych tarasach. Trzymam kciuki żeby były jak najlepsze
witam wszystkich!!!
No jednak forum sie czasem przydaje
Osobiście mam nadzieje ze bede w Poznaniu na czas i uda mi sie wystartować.
no!
po zobaczeniu prob w nowej formie mozna uznac ze sa teraz przejezdne...
Sławek, i grono Korektorow - dziekuje za inicjatywe.
teraz sobie pomyslalem jednak, ze moznaby dac ten genialny "las", a jesli nie da rady, to moze chociaz te "ciezarowki".
zeby chociaz troche zapachu PZMotu zostalo na starym dobrym wyzwolenia.
teraz tylko kwestia reanimacji silnika i znalezienia pilota zostala...
_________________ 318 is >150KM
320 i ~150KM
316 is =101KM
i wszystkie do wynajęcia... ffrent@gmail.com
Zbinioo, a to u gory to nie relingi tylko specjalne spojlery aerodynamiczne... A poza tym z tylu (czego zdjecie nie ukazuje) jest dodajaca 300 KM mocy naklejka WRC )) Klopot w tym ze majac trzy turbosprezarki w szesciolitrowym silniku nie wiem do ktorej klasy sie zglosic... A co do wygrywania popularek to jeszcze dluuuuga droga... Najpierw musze sie uporac w rywalizacji rodzinnej (na razie porazka), a dodac nalezy ze Mlody jak tylko zda prawko, tez usiadzie za kierownica...
Pozdrawiam caly Fanklub Krotonow na calym swiecie!!!
Wlasnie wygrzebalem schematy prob Wyzwolenia z 2004 roku. Az sie lezka w oku zakrecila. Proby na biedrusku genialne, rampa na towarowej na tylach PKP niesamowita!! Nawet depo szlo tak ze sie zaczynalo z szutru z tego wielkiego parkingu i na asfalt wjazd tylko na chwile a wiekszosc szerokie zakrety po tym szutrze! To byl rajd...mimo ze dotarlem tylko do polowy a potem skonczylem z awaria
Wysłany: Pią 17 Lut, 2006
Szkoda, że takie opóźnienie, bo jutro wyjeżdżam i nie będę miał dostępu do sieci, będzie trzeba po kafejkach biegać AW się obija, a wszyscy umierają z ciekawości
Widziałem schematy dzisiaj i mi się one podobały
Znając realia AW myśle żę schematy na stronie bedą w poniedziałek.
Jeszcze do tej pory nie widziałem żeby w sobote coś na stronie umieszczali.
Pozdro
_________________ Granica poślizgu kontrolowanego znajduje sie daleko za punktem w którym instynkt samozachowawczy ustepuje miejsca manii samobójczej.
Kolega w piatek jechal las i sie zakopal i spalil sprzeglo, wiec nie wiadomo czy bedzie ten odcinek (ma padac w ciagu tygodnia wiec maly offroad sie tam moze zrobic). Mapki powinny byc w poniedzialek, dlatego ze jeszcze czekaja na jedno pozwolenie wlasciciela terenu. I nie bedzie M1. Slawek prosi o cierpliwosc...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum