diabel we mnie wstepuje jak wsiadam do ladziary nic nie poradze , jak byscie mieli takie lyse papcie z tylu jak ja w ladzie tez byscie takie boki czaskali
_________________ FWD is 4 gays
Ostatnio zmieniony przez Patt Czw 03 Lis, 2005, w całości zmieniany 1 raz
Patt beton!!! a w sprawie sędziego - czy to pierwszy który przed nami uciekał??? miał dobry refleks... a ja mówiłem Krzychowi weź nie hamuj tak na tych dołach bo nas pozamiata...:-)
_________________ "With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high."
My juz się chyba za dobrze nie słyszymy w tym bąku. Trza będzie pomyśleć o jakimś interkomie - może na przyklad dwie puszki po konserwach połączone drutem?
Hwanung próbował hamowania jakie zalecał na szutrach Bubel - stawianie pojazdu bokiem ... czy tylko ja mam wrażenie że pomarańczowy bąk idzie coś za cicho....wykombinujmy jakiś interkom to się zdejmie wygłuszke ale wtedy to chyba cały rajd - łącznie z dojazdówką będziemy musieli śmigać w kaskach - bo nie zakładam że będziemy mieli osobne słuchawki na dojazdówke
_________________ "With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high."
Zgadza się - ona biegów nie obsługiwała (przynajmniej w tej sytuacji). Poza tym - na filmie tego nie słychać - jak zgasł samochód, to słyszałem jak pilot kazał jej wcisnąć spręgło przed odpaleniem auta.
Nasówa sie stwierdzenie czy ta Pani miała prawojazdy
Moze to jest przykład nowelizacji w przepisach dotyczących nowych zasad egzaminów na prawo jazdy... Wyobrażacie sobie kursantó na KJS:)
_________________ www.unolot.pl
rozmawialem z ta ekipa, ta babeczka zdala na prawo jazdy dopiero z 2 tytgodnie przed rajdem , byl to jej debiut na polskich drogach i to na rajdzie wiec sie nie dziwcie zestresowanej kobiecie.......podziwiam pilota
Jak czytam te wasze wypowiedzi o pani w daihatsu, to az zaczelam sie zastanawiac: skoro tak ta pania obgadujecie, to co tam o innych dziewczynach za kółkiem mówicie?!?!??
solimpia - chciałabyś wiedzieć co tam w niestety męskim gronie gadamy o kobietach gdy są na trasie...jak pisał Olo - słodka tajemnica...może następnym razem podstawicie kogoś z kamerą i ten ktoś nagra co nieco... wiesz męska zmowa milczenia
Ok, nie chcecie gadac to NIE! Obrazam sie i juz
A co do grafiki auta- to w dzisiejszych czasach juz wszystko kradną, nawet naklejki zdzierają, w niektórych miejscach nawet z lakierem
W sprawie pani z Daihatsu powiem krótko - chylę czoła. Jeśli faktycznie dopiero co zrobiła prawko (a wszystko na to wskazuje) to może nie wybrała najlepszej metody (ciut za szybko na start w KJS-ie) na podniesienie umiejętności ale na pewno nauczyła się respektu do pojazdu zwanego samochodem.
Mam nadzieję, że nie był to jej ostatni rajd.
A kto wie, czy nie zapoczątkowała nowej mody Lepsze to niż parkowanie w zatoczce x100
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Szczerze... mysle Dez, że taki start w KJS, wiecej tą panią nauczył niż nie jeden plac... Teraz wie, że auto nie zawsze jedzie tam gdzie sie chce Może to i metoda Musze pomyśleć... Może i moja kobitke tak uczyć...
_________________ www.unolot.pl
Wysłany: Pią 04 Lis, 2005
Mowcie co chcecie: gdybym zaraz po prawku pojechal na KJS to nie uczylbym sie respektu do samochodow wpadajac przy 60km/h baczkiem do lasu
Serio, nie wiem jak to sie stalo, ze zyje... wystarczyloby pol metra w jedna lub druga strone i bysmy sie nie czytali.
Na temat: jak przekonac faceta, ktory ma kryzys wieku sredniego (chce kupic kombi z dieslem ), aby pozwolil synowi wystartowac jego autem w KJS? Facet moglby pilotowac... w ostatecznosci nawet kierowac (chociaz to byloby juz ).
Zajrzyjcie sobie na strone http://www.ak-centrum.pl/...smppc/klasy.htm
klasa 2. Pani z daihatsu jezdzi po calej Polsce!!! Jezdzi wiecej niz my, bo co tydzien jedzie w rajdzie!!! Rosnie nam konkurencja
Wysłany: Nie 06 Lis, 2005
solimpia napisał/a:
Zajrzyjcie sobie na strone http://www.ak-centrum.pl/...smppc/klasy.htm
klasa 2. Pani z daihatsu jezdzi po calej Polsce!!! Jezdzi wiecej niz my, bo co tydzien jedzie w rajdzie!!! Rosnie nam konkurencja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum