a może byś tak Hwanung zwrócił uwage na to że nie jeden człowiek w polsce ma na nazwisko Kubicki...zauważ że nie ma podanego imienia a człowiek o którym piszesz ma na imię Łukasz - prowadził wiśniową Vectre...
think, feel, write - tak parafrazując Subaru
_________________ "With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high."
Jakto Dembol nie masz? Masz na AW jedną fotkę zaraz po starcie w lesie i drógą na prostej z tumanami kurzu za sobą. Na Twoim miejscu to bym nie narzekał, bo masz zdjęcie chociaż jak dembolot jedzie, co do mnie to fotografowie na AW i KM Winogrady się uparli, żeby fotki pomarańczakowi strzelać na postoju
Dla tych co byli zaskoczeni dlaczego przy moim zgloszeniu sie pojawilo AW musze powiedziec ze pelna nazwa brzmi AW Team Nissan i jest to podyktowane wymaganiami sponsora i wzgledami ekonomicznymi. Bylismy wiec zaloga mieszana bo Przemo (moj pilot) byl zgloszony z KRPP a ja .... KRPP sercem
Czesc chlopaki. W koncu sie zalogowalam na to forum. Mam troche filmikow, jak sie ogarne to zaczne wysylac A jesli macie cos z moim czarnym i tymczasowo obdrapanym sejem to wysylajcie na solimpia@wp.pl. A co do wykresow, to sa super, ale albo ja nie umiem ich przeczytac albo sa bledy od Sz9- jesli moge prosic autora o wyjasnienia to byloby superowo.
AdamB [Usunięty]
Wysłany: Wto 01 Lis, 2005
Witam. Jeśli chodzi o fotki z tego rajdu to jest tak średnio bym powiedział, ale coś tam się urodziło i prezentuję to co się jakoś nadaje poniżej. Dla pani o tajemniczym nicku solimpia, mam niestety taką informację, ze nie mam Twoich zdjęć . Dla Dembola specjalnie wyszperałem dwiego fotki z jego udziałem aby podreperować jego depresję jesienną . Nie mam nic więcej ciekawego z tego rajdu. Obiecuję następnym razem bardziej się przyłożyć
Ostatnio zmieniony przez AdamB Wto 01 Lis, 2005, w całości zmieniany 1 raz
Z KMW jak w większości przypadków tylko ja strzelałem foty. Hwanung - jak myślisz jakie ja mogę robić fotosy startując w rajdzie ? A jeśli na złość organizator dobrze obliczył dojazdówki to pozostaje już tylko foto przez szybę na zamkniętym przejeździe kolejowym
Poczekajcie na go-motorsport na pewno będzie więcej i ciekawiej.
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Mam zbiorcza plytke z filmami z rajdu Puchar Poznania. Cena jak juz tradycyjnie 2zł Zamowienia na solimpia@wp.pl
A kto jest na filmie????Otóz:
Wieliczko, Mróz, Krotoscy, Obuchowski, bmw, Antczaki, focus, dwa szare maluchy, pomaranczowy maluch, Skrzypiński, golfik, vectra, Dębicki, Dywan, Paweł Narkiewicz, Pateccy, Lanosik, wiśniowa Łada, Witucki Jacek, Bartek Kubicki i Świątkowscy.
Mam zbiorcza plytke z filmami z rajdu Puchar Poznania. Cena jak juz tradycyjnie 2zł Zamowienia na solimpia@wp.pl
A kto jest na filmie????Otóz:
Wieliczko, Mróz, Krotoscy, Obuchowski, bmw, Antczaki, focus, dwa szare maluchy, pomaranczowy maluch, Skrzypiński, golfik, vectra, Dębicki, Dywan, Paweł Narkiewicz, Pateccy, Lanosik, wiśniowa Łada, Witucki Jacek, Bartek Kubicki i Świątkowscy.
->> Solimpia, jak wygląda sprawa z odbiorem tej płytki? Za zaliczeniem pocztowym, osobiście, z pośrednikiem, z dwoma, jeśli tak to ile prowizja? Bo te 2zł to z procentami nie wchodzą w grę
Zrobiłem film! Zapraszam na moją stronę. Jakby coś nie grało, to dajcie znać - najlepiej na maila. Pozdrawiam i miłego oglądania - mile widziane uwagi w komentarzach na mojej stronie
Świetny film! Szkoda, że nie było migawki z rusałki, bo to była krótka ale na pewno efektowna próba.
Po filmie widać też dobrze u kogo współczynnik kamikaze sięga sufitu rajdówki:
Patt! Ty to powinieneś jeździć z taką białą chustką z czerwoną kropką zamiast kasku - ten bok na Płocie był czadowy!
a pomaranczowy maluch na mecie jednej z prob to sedziego chcial rozjechac o ile mnie wzrok nie myli - nie ladnie chlopaki <nonono> , a nissan to tak piknie te dziury wybiera ze tylko pozazdroscic <marzyciel>, filmik rowniez bardzo mi sie podoba
Boki były konkretne, a Maluch zaiste chciał sędziego zdjąć
Jeśli chodzi o filmowanie prób, to niestety nie da się być wszędzie, chociaż dzięki drugiej kamerze i tak jest dużo więcej materiału. Cieszę się, że się podoba, choć jak zawsze podkreślam, iż widowiskowość filmu zależy głównie od widowiskowości przejazdów Kolegów i Koleżanek rajdowców Na szczęście nie jest z tym źle, a my tylko staramy się wybrać ciekawe miejsca do ich sfilmowania i później to zmontować do przysłowiowej kupy.
Co do zimnej krwi i Daihatsu, to muszę przyznać, że nie było to dla mnie miłe przeżycie. Chodzi o to, że jak jedzie jakieś auto na próbie i widzisz, że zapiernicza, to jako kamerzysta masz świadomość, że coś może kierowcy nie wyjść, i że może być jakieś ratowanko w plener, czyli często na mnie. Mając tą świadomość wcześniej się rozglądasz i przygotowujesz na ewentualną ucieczkę. Jeżeli jednak uczestnik rajdu porusza się prędkościami rzędu 20-30 km/h - tak jak to Daihatsu - to do głowy nie chce przyjść, że zamiast skręcić w prawo, może on zwyczajnie pojechać prosto i to nie tylko w kierunku moim, ale także drzew i bardzo widocznych taśm oraz barierek. Nie wiem co skłoniło tą Panią do obrania takiego azymutu, ale faktem jest, że moje serduszko zaczęło bić mocno i to nie koniecznie z miłości do tej Damy. Cóż - kolejna lekcja za mną
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum