Wysłany: Sro 27 Wrz, 2006
wiem że automobilkub poznański uległ samorozwiązaniu ale przydałoby się jakieś podsumowanie rajdu na stronce apoznanaski.pl a nie tylko suche wyniki w tabeli excela
Jakieś wyniki widać, bez przesady, jeden z organizatorów jest na wakacjach a drugi ma to w DUPIE. Zresztą co podsumowywać, rajd był ok, poza tym niezabezpieczonym co przywaliliśmy(ok, nie mam żalu do organizatora, to kierownik mnie nie słuchał) i tym wynalazkiem na żwirowni. Bez przegięć, to KJS a nie rajd terenowy. Podsumowanie widać na innych stronach niż to forum.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Gdyby organizator miał to w dupie to rajd by się nie odbył a takie pitolenie zza monitorka że coś było nie tak mnie słabi nikt nikomu nie karze startować. Co do tego niezabezpieczonego to musiał byś całą trasę przejazdu wyłożyć oponkami, kazdy ma swoj rozum i myślę że potrfi realnie ocenić swoje umiejętności i dostosować prędkość przy czym wiadomo że zawsze może się coś zdarzyć ale tam 30 innych aut dało rade więc nie było tak tragicznie. Widziałem oponki Piotra przed startem, akurat staliśmy obok siebie, jechał na złomach, wiem że łatwo się mówi, że to kasa ale jak się chce można coś załatwić i mogę pomóc jakby co.
No wlaśnie, jak ktoś ma wene to niech napisze newsa z tego rajdu, to zadbam o to zeby znalazł się na stornce AP. Ale wydaje mi się, że niebawem i tak stronka przestanie istnieć bo AW nas wciąga
Qrde, narzekam tylko na mojego kierownika, licho wie czy miał zły dzień, kiepskie ogumienie, okres czy coś innego. W jednym miejscu mnie nie słuchał i przesadził.
Kubas, owszem nikt mi nie kazał, ale lubie i pojechałem na prawym.
Osobiście jestem zwolennikiem odrobine bezpieczniejszych prób niż ostatni Nectar (moja dobra koleżanka czasami pilotuje)
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
witam , ta probe na nektarze staralismy sie obstawic aby byla jak najbardziej bezpieczna , i tylko wy jako zaloga poszliscie na dzide i niestety to tylko moim zdaniem wina kierowcy ktory poprostu przegial z gazem, a dziwne jest to , rozumiem ze za pierwszym przejazdem ale to byl drugi albo trzeci przejazd ......... a jak bylo widac po pierwszej pętli przed drzewkiem i nawrotem przy plocie postawilismy palety aby zrobic wieksze dohamowanie i palety na nawrocie zostaly odsuniete ..... sorka padera ale naprawde trzeba jezdzic czasami z rozsadkiem.
Co tu wielce gadać i pisać - jak ktos chce oszczedzać fure to zapraszam na nawigacje lub turystyke. Rajd był wypas jak kazdy KJS w Poznaniu.
Trza jechac szybko i z rozumem albo szybko i z betonem w gaciach. Jak się w coś pierdyknie to pech i tyle. Do zobaczenia na Winogradach.
UWAGA!! Po rajdzie Winogrady sprzedaje Citroena AX SPORT- jak ktoś zainteresowany to zapraszamdo rozmów
Właśnie dostałem od kumpla cieplutki jeszcze klip z II Rajdu Poznańskiego. Biorąc pod uwagę, że chłopacy nie maja dużego doświadczenia to klip prezentuje sie obiecująco (moim zdaniem) .
Ktoś tutaj jest dobrym fotografem. Aż tyle zajebistych zdjęć??!! Najfajniejsza jest chyba fota Janosickiego jak wyskakuje
nom, sie Angela postarala, w sumie zajmuje sie fotografia wiec mozna sie bylo spodziewac, szkoda tylko ze to smiganie z OSu na OS kosztowalo mnie 100plnow mandatu....
_________________ jest tylko jeden tor gdzie śmierć w oczy zagląda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum