Auto: Fiat Seicento
Wysłany: Pon 07 Cze, 2010
Żułv napisał/a:
Wybaczcie , że się włączę do dyskusji , ale uważam , że rozważania na temat tego co lepsze (puchar czy kasa) jest beznadziejne. Zamiast się cieszyć , że w Lesznie coś nowego będzie , coś się ruszy, to jak zwykle trzeba pomarudzić i komuś trochę krwi napsuć. A już w ogóle nie rozumiem , co ma tu do rzeczy , że Hebi jest z Krakowa. Ale może to ja nie powinienem się odzywać , skoro i tak nie wystartuję. A żałuję. Gdybym jednak wystartował i udałoby mi się wyciągnąć trochę kasy od organizatora, to byłbym niezmiernie zadowolony. A puchary... Fajna rzecz, ale jak jest ich za dużo , to przestają cieszyć , bo się robi problem , gdzie stawiać ;p
Tak się trochę wciąłem , ale nie mogę patrzeć jak dwóch Panów z jednej ziemi dogryza sobie na każdym możliwym kroku. Może teraz się połączą i zrobią zmasowany atak na moją godność
+1
W pełni się zgadzam. Niestety też nie dam rady wystartować, a super się zapowiada ogólnie. Fajne zdjęcia oby były, to chociaż popatrzę jak innym szło.
Rozumiem ze w niedziele rano odbior dokumentów tez jest mozliwy. Kto jedzie z poznania moze jakis wspolny wyjazd. Co z tymi nagrodami bede, raczej beda czy nie ma szans? Bo w regulminie nic nie ma. Gdyby jakis fotograf chcial sie zabrac to jedziemy na 2 auta wiec miejsce sie znajdzie. Pozdro
Auto: Renault Clio
Wysłany: Pią 11 Cze, 2010
tak jak pisał JKK Lancia, miejsca są więc spoko.sądzę że dołaczymy na bp do was i prędkość mi odpowiada.nie wiem tylko jak się zapatruje kierownik jkk na takie żółwie tępo:p
_________________ Obróbka Mechaniczna Elementów Metalowych
Krańcowa 55
Przeźmierowo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum