zawsze mialem w planach zorganizowac rajd w gnieznie i prawie mi sie to udalo...
zapraszam wiec na rajd KnastOla (Knast + Ola), ktory odbedzie sie w piatek 12.08.2011
pierwszy etap rusza o godzinie 16:00 w kosciele pw sw. Jerzego w Gnieznie
do drugiego etapu kwalifikuje sie tylko rodzina
serwis i badanie kontrolne po zakonczeniu rajdu, bez udzialu widzow...
itinerer:
- wjazd do gniezna od poznania (poznanska)
- przejazd przez roboty drogowe
- pierwsze swiatla kolo szpitala i kosciola - prosto
- drugie i trzecie swiatla kolo muzeum i szkoly - prosto
- spadanie lewym lukiem
- czwarte swiatla kolo jeziora - w prawo
- po ok 300m przy pomniku Chrobrego droga prowadzi w prawo, ale wjechac trzeba prosto, na deptak
- po ok 200m, za katedrą, park ferme
- kościółek jest na tyłach katedry, za dzwonnicą
jesli ktos oczywiscie ma ochote i wolne piatkowe popoludnie
zadnych kwiatow, jesli koniecznie chcecie wydac kase nie tylko na paliwo, to wplaccie cos na konto Towarzystwa Opieki nad Zwierzetami w Gnieznie
61 9065 0006 0000 0000 6116 0001
to naprawde jest ich konto
jeszcze jedna wazna sprawa - odprawa z zawodnikami odbedzie sie niestety w niezbyt dogodnym terminie, ale innego nie mam - najblizszy czwartek (04.08.2011) godzina 18:00, brovaria stary rynek, sala piwna (na górze, czy do góry, jak kto woli)
jeszcze jedna wazna sprawa - odprawa z zawodnikami odbedzie sie niestety w niezbyt dogodnym terminie, ale innego nie mam - najblizszy czwartek (04.08.2011) godzina 18:00, brovaria stary rynek, sala piwna (na górze, czy do góry, jak kto woli)
Nie muszę mówić ,że odprawa jest najważniejsza i obowiązkowa! Trzeba naszego zawodnika dobrze przygotować do tego najdłuższego i krętego odcinka w Jego życiu.
_________________ Subaru i tylko Subaru! A do ściagania Fiat CC gr N
Gratulacje na szóstym oesie uważaj bo niezły wyryp, a za siódmym lewym teściowa na wewnętrznej więc obowiązkowo tnij potem już tylko szeroka szykana i szczęśliwej Mety!
Wszystkiego naj w takim razie dla Młodej Pary:D
niestety nie jestem w Gnieźnie i mam teraz napięty harmonogram, bo za tydzień mamy z Markiem ślub jego brata, więc w Gniez bede dopiero w przyszły piątek (fryzjer kosmetyczka, te sprawy:)) Ale spryciarze z Was, nie dość że nie 13-stego, to jeszcze 3 dni wole po weselu, gratki, taki początek to musi być udany, do tego pogoda dopisuje.
Vivat Młoda Para!
_________________ always look on the bright side of life
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum