Wysłany: Sob 05 Sie, 2006 rajd brodnici 25-26.08.2006
było czy nie było???
zapodaje regulamin brodnicy są 2 terminy wpłaty kasy spieszyć sie panowie. jeśli już jest taki temat to prosze moda o przeniesienie/skasowanie
Z mojej strony w tym roku jest STRAJK jeśli chodzi o Brodnice, nie chce mi sie mieszkać prawie 3 dni poza domem ($$$) żeby przejechać całe 16 prób. Nie wykazali sie Panowie Organizatorzy. No może jak zobacze jakieś mapy to będę musiał odszczekać to co napisałem ale chwilowo czuć LIPE.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
hehe wiadomo stary, tak mi sie tylko napisalo kto byl to wie co to Brodnica. przeciez specjalnie zjezdzam wczesniej zeby to pojechac Pozdro dla wszystkich, ktorzy nie wymiekaja
Wyczytane na stronie Rajdu Brodnickiego "Rajd Brodnicki - to największy i najciekawszy KJS w Polsce. " Hmmmmmm...
hmm... byłem na jednej Brodnicy i na jednej Magnolii i moje porównanie - Magnolia lepsza pod każdym względem.
_________________ Choć wybojów paszcze jeszcze w nos się śmieją,
Krawęzniki mają kanty dosyć ostre,
Poprujemy pełną parą z tą nadzieją,
Że się czai, za zakrętem kawał prostej...
bizer [Usunięty]
Wysłany: Pon 21 Sie, 2006
nieee, no teraz bedzie najwiekszy najlepszy najciekawszy rajd z 16 próbami i 127 km dojazdów
broda rzadzi
ręce opadają
Ale polowa z tych dojazdowek to swego rodzaju oesy
Kiedys kiedys jak jechalem brodnice u vftsa na prawym to sie robilo opisy dojazdowek nawet.
No ale fakt ze brodnicki z roku na rok sie coraz gorszy robi , jdnak nic nie zastapi tamtejszych szutrow.
Patt, Ameryki nie odkryłeś, jak jeszcze bedą gonić za zwiedzanie terenu to już wogóle mogą sobie ten rajd w d... wsadzić. Polecam forum ze strony oficjalnej rajdu, widać wpis Brodacza o oszołomach itp. Tylko że, qrcze, nie da sie tego przejechać szybko bez zapoznania, można sie zabić przez przypadek.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Szkoda że nikt nie wymyślił oficjalnego zapoznania, z prędkością patrolową. Przypomina mi sie 2001 rok NML, zamkneliśmy droge serwisówką na mecie i sobie opisaliśmy ze spokojem. No ale jak Broda koniecznie chce żeby sporo ludzi nie dojechało do mety to jego rajd i jego sprawa. Najwyżej go ktoś po rajdzie włoży do ogniska.
Oficjalne zapoznanie z predkoscia patrolowa? moze wg Ciebie Broda mialby radary ustawic i fotokamery, na kazdym z oesów, ktore robilyby fotki tym ktorzy przekraczaja predkosc? Jakoś od wielu lat rajd ten cieszy się dobrą opinią (wiem, pamietam "wpadkę wynikową" z roku 2004
). Wiem, że od niedawna Magnolia przebiła Brodnicę pod względem organizacji, ale tak jak Patt napisał brodnickie szutry są nie do przebicia. Pozdr.
Wysłany: Nie 27 Sie, 2006
po tym co widzę na zdjęciach to choćbyś miał 300 koni w jakiejś astrze to przegrasz ze 100 konnym uazem , to jakiś ,żart czy cała brodnica jest tak rozryta ,podejżewam ,że w takim piachu auto z napędem na jedną oś nie pojedzie więcej niż 40 km/h
_________________ AXA Ubezpieczenia (Avanssur S.A. Oddział w Polsce) - BANDA KŁAMLIWYCH ZŁODZIEI
ostrzegam uprzejmie
" Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting "
- Maurice Trintignant
człowieku podejrzewam, że nigdy nie byłeś na Brodnickim. Z wyjątkiem żwirowni gdzie był miękki szuter i niestety kilka załóg poległo, Brodnickie szutry są twarde i przyczepne. W tym roku miałem okazję zobaczyć więcej przejazdów niż zwykle, bo byłem tylko obserwatorem i mogę Tobie powiedzieć (nie znając wyników, bo jeszcze się nie pojawiły), że w pierwszej 10 nie będą tylko 4wd, a startowało ich całkiem sporo. Oprócz ww. żwirowni gdzie napęd miał znaczenie, na pozostałych oesach liczyła się technika i mocne nerwy, i to w wiekszym stopniu niż myslisz, bo widziałem przejazdy Marcina i Artura na tle przejazdów Subaru i innych 4wd i czasy uzyskiwane przez nich na próbach nie odstawały, a czasem były lepsze od ww. aut. Pozdr.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum