Podziękowania dla Organizatora za dość sprawną sobote, o niedzieli sie nie wypowiadam bo nie widziałem.
Podziękowania dla sędziów/tego co ich szkolił, wszyscy startowali tak samo, oby tak dalej.
Podziękowania dla Pandzi za szybkie umieszczenie fot w necie, a szczególnie za jedną moją z ćmikiem.
Podziękowania dla Kolegi małego za przechowanie zbędnych opon i gościne przy namiocie pod wieczór, super sie z Wami pije piwo.
Co do prób:
Sz1 Rozumiem że już sie wszyscy uparli żeby jeździć ciasno przez tą bramke ale może nie naśladaowć głupich pomysłów z SO, tam sie ktoś kiedyś obierze ze skóry lub zawiśnie. Poza tym ok, miałem przynajmniej coś do powiedzenia że raz słupki naokoło a potem drugi "z Twojej"
Sz2 Lekko zamotany placyk ale do przeżycia, nie narzekałem, może jedynie na swoje podpuszczanie kierownika że da sie szybciej szykane na PO4 i był bąk. ale to już trzeci przejazd i można było szaleć.
Sz3 Bardzo ładna próba, lekki kłopot że słupki na pierwszym nawrocie o centymetry niezgodne z mapą. No i na drugim nawrocie zabił wszelkie Wojtka wysiłki brak ręcznego.
Sz4 Super próba, poza bogajem na mecie, jak mnie jeszcze raz sędzia zjebie że musi podejść po karte to ja go zjebie. Nie wiem czy ten pierwszy słupek w szykanie ktoś przypadkowo ustawił duży czy nie, ale oby tak dalej, było to bardzo czytelne co owijać a co pominąć.
Sz5 Też ładnie, może by tylko na przyszłość zwolnić przed PO 14 coby jakieś Corsy nie właziły tam za szybko. Jakaś szykana wywalająca na wewnętrzną czy cuś. No i za mape, na mapie była szykana 3 a w praktyce 5, rysować sie nauczyć.
Sz6 To była porażka tego rajdu, zawsze czytałem na tym forum że YTP to nie KJS i że ma być łatwo bo nie ma obowiązku pilota. Fakt że podeszliśmy do próby z marszu, nie miałem pokolorowanych map, kierowca jechał trzeci rajd w życiu w tym pierwszy rajd na torze. Ale jeżeli ja dostaje dwie taksówki na jednej próbie tzn że ktoś przegiął. Panowie Ustawiacze prób, nie bierzcie przykładu z Leszna.
Ogólnie było miło i napewno wpadniemy na następny YTP.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Mię się podobało
Ciesz fakt, że z rundy na rundę na startach zostaje mniej plam znaczników' po naszych pojazdach
Aż mi szkoda było oglądać tak porządnie odrestaurowane pojazdy na próbach
Mi się bardzo podobało zarówno przygotowania jak i atmosfera. W końcu spełniłem swoje marzenie o przejechaniu się po Torze Poznań - nawet w drugim przejeździe była niezła rywalizacja na starcie gdzie udało mi się minąć 3 auta dzięki temu milej mi się zasypia i mniej mnie boli potrzeba kolejnych inwestycji w autko ;D We wrześniu będzie lepiej.
Dzięki za fotki Agniess i Sylwia i kilku innym osobom, jesli macie jakieś foty czerwono szarej Suzy (czyt. Suzuki Swift numer 150) to ja poproszę
_________________ www.All4safe.pl - Wszystko dla Bezpieczeństwa
Że sie głupio zapytam czy ma ktoś może fote wyników? Bo na publikacje na stronie oficjalnej jakoś nie moge sie doczekać a chciałbym zobaczyć jakie lanie dostaliśmy. Link na forum albo na maila padera75@wp.pl jeśli można prosić.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Ja mam taką skromną prośbę i pytanie. Czy żaden CRX na zdjęciu się nie uwiecznił??
Jeśli ktoś z fotografów coś by znalazł to prosiłbym o przesłanie na adres poznan911@op.pl. Prosiłbym o możliwie jak najwięcej zdjęć i nie ważne jaki kolor. Ja to porozdzielam między kierownikami
pzdr
Dzieki za filmik, nazwijmy crx'owy
Kolas i bez falstartu byl duuzo lepszy, ja sie zaczalem grzac a i swoja droga po sobotnio wieczornej czesci to i tak dobrze sie jechalo...
Pozdro MJ
Dzieks za filmik, za falstarcik sorry naszczęście nie miał wpływu bo do pierwszego prawego nic się w pozycjach nie zmieniło. Pozdrawiam i do zobczenia na kolejnej eliminacji.
za filmik nie ma sprawy falstarcik załatwcie między sobą, ja wolałem się trochę spóźnić na starcie niż wyrywać pierwszy ;D jak będziecie mieć jakieś foty mojej suzy to poproszę
_________________ www.All4safe.pl - Wszystko dla Bezpieczeństwa
zaraz po imprezie leciałem na wakacje więc dopiero teraz wrzucam taki zlepik on-bordów z moim udziałem, a sama impreza jak zawsze udana choć więcej przygód niż zawsze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum