Odległości od innych miejsowosci (najszybsza droga wg. Atlas Samochodowy Polski)
Poznań - 62 km
Wrocław - 168 km
Warszawa - 366 km
Gorzów Wielkopolski - 123 km
Toruń - 212 km
Zielona Góra - 87 km
Szczecin - 224 km
Wolsztyn - 28 km
Łódź - 275 km
tak jak pokazał Dembol też się dobrze jedzie, a Tiry o tej godzinie [kajot za pewne rano będzie ]w weekend to chyba nie będzie problem gorzej niebiescy z suszarkami
czyli sobota??
Tak przy okazji prośba do organizatora, liczmy od razu czasy w sekundach żeby nie było takiej zadymy jak w Toruniu.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
AdamB [Usunięty]
Wysłany: Sro 08 Mar, 2006
Ten regulamin jest jeszcze cały czas dopracowywany. Tworząc go oparlismy się na regulaminie MINI Maxu i teraz wprowadzamy cały czas różne poprawki technicze. Miedzy innymi liczenie czasu zostanie zmienione. Poczekajcie do oficjalnego komunikatu o imprezie, gdzie będzie zatwierdzony regulamin i inne takie.
Co do regulaminu... dlaczego pilot musi mieć ukończone 17 lat? Jakby 16-to latek chciał się pobawić to jest bez szans? W PPAiK jeszcze rozumiem, ale w "zwykłym" KJS...?
ja mam takie question, problem w sumie dziwnej natury:
mam auto które jest wzięte na kredyt przez moją babcię [dorabiam na umowe/zlec więc mi nie dadza] ale w dowodzie jest wpisany bank jako właściciel ;[ - na bt mi panowie powiedzą: "pozwolenie na udział w imprezie od banku proszę"??
_________________ szybko, głośno i bokiem
AdamB [Usunięty]
16 latek może bawic się w karting. Progu wieku nie ustalał nikt od nas. Tak jest w przepisach po prostu.
owz - z tego co sie oriętuje to w dowodzie jeszcze są wpisane osoby które mogą użytkowac auto, czyli Twoja babcie i mi sie zdaje ze jeżeli odniej będziesz miał zaświadczenie to spoko luzik. Oczywiście o ile umowa z bankiem nie eleminuje rajdów bo i takie rzeczy sie czasem zdarzają.
A takie pytanko, kiedy będzie można sie zgłaszać?? Mam nadzieje ze będzie przygotowany jakis plik by wpisać zgłoszenie i wysłać na meila.
hmm...
mialem juz nie startowac, ale doszly mnie słuchy o nowych zawodnikach na ten rajd.
audi A6 2,7T quattro
subaru impreza 2.0 Turbo
audi A4
kierowcy to nowicjusze, nigdy nie startowali w KJSach, co nie oznacza ze nie poradzą sobie...
w tej sytuacji nie pozostaje nic innego, jak wystartować.
jednakże!
śniegów już się trochę najeździłem w Toruniu,
w przypadku nawierzchnii śniegowej chciałbym zaoferować moją pomoc, oraz mój start jako tzw. "zerówki".
bez wliczania moich wyników w klasyfikację, mam nadzieję że władze rajdu pozwolą mi wystartować na kolcu w takim wypadku.
_________________ 318 is >150KM
320 i ~150KM
316 is =101KM
i wszystkie do wynajęcia... ffrent@gmail.com
owz - z tego co sie oriętuje to w dowodzie jeszcze są wpisane osoby które mogą użytkowac auto, czyli Twoja babcie i mi sie zdaje ze jeżeli odniej będziesz miał zaświadczenie to spoko luzik. Oczywiście o ile umowa z bankiem nie eleminuje rajdów bo i takie rzeczy sie czasem zdarzają.
właśnie debilizm jest taki że babcia nie jest wpisana na czas kredytu jest umowa przewłaszczenia i bank jest właścicielem cóż zależy od organizatorów [bank nie ma zapisu że nie wolno się radjować]
hmm...
mialem juz nie startowac, ale doszly mnie słuchy o nowych zawodnikach na ten rajd.
audi A6 2,7T quattro
subaru impreza 2.0 Turbo
audi A4
kierowcy to nowicjusze, nigdy nie startowali w KJSach, co nie oznacza ze nie poradzą sobie...
jednakże!
w przypadku nawierzchnii śniegowej chciałbym zaoferować moją pomoc, oraz mój start jako tzw. "zerówki".
bez wliczania moich wyników w klasyfikację, mam nadzieję że władze rajdu pozwolą mi wystartować na kolcu w takim wypadku.
doszly Cie dobre sluchy, powinno wpasc kilku chlopakow z klubu Subaru, zaowiedzial sie nawet gosc jaguarem
_________________ jest tylko jeden tor gdzie śmierć w oczy zagląda
hmm...
audi A6 2,7T quattro
subaru impreza 2.0 Turbo
audi A4
jednakże!
doszly Cie dobre sluchy, powinno wpasc kilku chlopakow z klubu Subaru, zaowiedzial sie nawet gosc jaguarem
I znów kolejne argumenty, aby się pojawić nawet chociaż jako widz...
Pomimo checi i juz zgloszenia sie na ten rajdzik, niestety nie moge wystartowac bo wracam z gór w nocy z 18/19 marca Mial byc kajot 18 ale sie zmienilo i dupa
No to mam dylemat czym jechać, jak ma być tyle subaraków to może swoim nowym nabytkiem bym śmigną! A z drugiej strony trzeba uczyć sie jeździć ładziarom. .. . Pytanie tylko jaka będzie pogoda i jaka nawiezrzchnia.
No to mam dylemat czym jechać, jak ma być tyle subaraków to może swoim nowym nabytkiem bym śmigną!
BIG J - pochwal sie co żeś nabył
_________________ www.unolot.pl
Przed chwilą uruchomiłem stronke imprezy. Jej adres to: www.apoznanski.pl .
Na stronei znajduje sie póki co specjalny formularz za pomoca którego można wysyłać zgłoszenia, lista zgłoszeń i regulamin.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum