W imnieniu mojego klubu chcialbym zaprosic wszystkich na runde PPAiK do Sopotu organizowana przez AK Orski.
Na pewno runda ta nie bedzie pacholiskiem, co nie lezy w tradycji klubu. Najprawdopodobniej odbedzie sie na nowych nikomu nie znanych jeszcze trasach. Wiecej informacji na http://www.orski.w.pl/ , za jakis czas zamieszczony zostanie regulamin, harmonogram i zapisy online.
Z tego co słyszałem to w tym samym czasie aw miał też organizować jakiegoś KJSa, ale skoro nie ma jeszcze żadnych info to pewnie nic nie będzie Kto wstępnie chętny na Sopot?
Automobilklub Wielkopolski zaprasza na jesienny KJS - WARTA 2006, który odbędzie się w sobotę 28 października. Na załogi czekają iście rajdowe próby przygotowane przez Rajdowego Mistrza Polski - Tomasza Płaczka - komandora KJSu. Trasa będzie liczyła 100 km a wpisowe 60 zł. Więcej szczegółów wkrótce.
Zapraszamy!
Słuchajcie - nie mam kasy ani czasu zeby poskladac AXa. Wczoraj urodziła mi się córka - 2960g i 51 cm wysokości - piękne malenstwo - Wiktoria Bartkowiak. Chciałbym wystartować Poznań i nie mam czym - nie wypozyczyłby ktoś mi moze jakiegos auta na te zawody???? Chetnie wezme właściciela na pilota Marka nie gra roli, klasa tez nie - cokolwiek - just for fun
Matiss wielkie gratulacje !!
Teraz to Ci się świat pozamiata Wiem coś o tym bo mój smyk ma 1,5 roku
2960g to słuszny wynik ale i tak miejsce drugie Mój miał 4,05
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Wlasnie wrocilismy i sie troche przekimalem. Rajd calkiem oki, najlepszy odcinek to ich coroczny flagowy oes Opera. Przy samej operze lesnej w centrum sopotu. Super jazda taka mala serpentyna pod gore, tam nawrot i spadanie ta sama droga!! Drzewka i krawezniki gratis To dawalo wrazenia szczegolnie 2 dnia jak ostro padal deszcz a tam bylo pelno lisci
Reaszta odcinkow bez wiekszej rewelacji... dosyc sredniawe (moze ze 2-3 razy 2 bieg wlaczylem)
Po pierwszym dniu prowadzilismy z niewielka przewaga nad cala czolowka z PPAiK ale niestety 2 dnia zaczela sie niezla ulewa i ... wyszlo to ze na oponach za pare zlotych ze szrotu z taka konkurencja sie nie powalczy. 1-2 mm bieznika spowodowaly ze walczylem z utrzymaniem sie na drodze (na jednym odcinku gdzie byly waskie uliczki i pelno blota tracilem nawet 5 sek do malych aut na szutrowkach) Ostatecznie udalo sie spasc "tylko" o jedna pozycje w generalce 1,5 sek za Michala Smejde w Mazdzie 4x4 Gtr (ktoremy serdecznie gratuluje - uwazam ze pojechal doskonale). Warto zauwazyc ze konkurencja w PPAiK poszla tak do przodu ze:
W zeszlym roku z najlepszymi z PPAiK wygralo paru lokalnych kierowcow. W tym roku w wynikach bylo spustoszenie: Piec pierwszych zalog w generalce to my (w odstepach po 2 - 3 sek) a potem prawie ok 2 min przerwy i pierwsi z lokalnych.
Pozdro
Zbiku, nie bede z Toba tutaj dyskutowal jak to jest z praca pilota i takimi nieoficjalnymi zwyciestwami. My przez blad organizatora stracilismy Andrychow i spadlismy na 4 miejsce. Coz, pilot nie dopilnowal wiec nikogo poza soba nie obwiniamy!!
Nieoficjalnie wygral Szymek w SC sporting, ale pech z PKCem z soboty zwalil go na 4 miejsce.
Nieoficjalnie wygrał Chuck Norris. Pech chciał, że przeleciał 70 met, obalił 155 słupków, zrobił 29 taryf i spóźnił sie na 46 pekacy na łączny czas 143 minut.
Patt jak niewiesz oco chodzi to moze lepiej nic nie pisz.
Szymon nie spoznil sie na PKC. Pilot oddal karte o wlasciwym czasie (8:29), sedzia potwierdzil ten czas a wpisal im 8:30 (do protokolu tez wpisal 8:30) i zabral karte czego pilot niemogl odrazu potwierdzic. Karte otrzymali dopiero na mecie odcinka. Szymon mial w sobote 9 s straty do Artura, a w niedziele 7 s przewagi
Patt jak niewiesz oco chodzi to moze lepiej nic nie pisz.
Szymon nie spoznil sie na PKC. Pilot oddal karte o wlasciwym czasie (8:29), sedzia potwierdzil ten czas a wpisal im 8:30 (do protokolu tez wpisal 8:30) i zabral karte czego pilot niemogl odrazu potwierdzic. Karte otrzymali dopiero na mecie odcinka. Szymon mial w sobote 9 s straty do Artura, a w niedziele 7 s przewagi
Najprawdopodobniej tak bylo bo nie widze interesu w klamswtwie, ale proponuje przypomniec sobie co bylo mowione na odprawie. Mi sie rowniez zdazyla sytuacja z PKCem, bodajze w Toruniu ale pilot sprawdzil i porpawka byla. Pilot nie dopilnowal, koniec. Kto byl w Toruniu pamieta ekipe sedziujaca, zieloni jak trawka... I bledy sie mogly zdazyc.
Najszybszy na odcinkach SC, rajd wygral Artur. Amen. Bo rajd to nie tylko odcinki ale i PKCe!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum