bardzo ladnie jechala zaloga sc (zolto-niebieski) moze bedzie mi dane sie poscigac z ta sejka
pozdrawiam
Oj chopie, ja na Twoim miejscu publicznie bym Go na pojedynek nie wyzywal... Jechalem z nim 4 rajdy i powiem szczerze, trudno go ugryzc, bo praktycznie nie popelnia bledow w jezdzie, a auto ma baaardzo ladnie doinwestowane... Rowniez jestem ciekaw Waszej konfrontacji, ale ja bym sobie wielkiej nadziei nie robil, chyba ze jedziesz czyms duzo mocniejszym od Niego...
Wysłany: Sob 04 Lis, 2006
kroton widzialem jak jezdzi,po kresce nie baboli zawsze mozna sprobowac a co mi tam auto ma tip top skrzynia bajer odpowiednie przelozenia(nie wiem czy szpera jest) silnik ciagnie rowno w calym zakresie obrotow (zreszta tak jak twoj:))zawias ok hamulce i opony rowniez si.
Ostatnio zmieniony przez Kubica Sob 04 Lis, 2006, w całości zmieniany 1 raz
kroton widzialem jak jezdzi,po kresce nie baboli zawsze mozna sprobowac a co mi tam auto ma tip top skrzynia bajer odpowiednie przelozenia(nie wiem czy szpera jest) silnik ciagnie rowno w calym zakresie obrotow (zreszta tak jak twoj:))zawias ok hamulce i opony rowniez si.
Szpere z tego co wspominali sedziowie ma ale niezbyt mocna a na dystansie gdzie seryjna Astra GSI rozpedza sie mniej wiecej do 100kph na 2gim biegu on ma wzucona juz 4-ke!!! Jedynka jest chyba do 20 kph
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum