Wysłany: Sro 18 Sty, 2012 Pojeżdzawka na pilskim lotnisku 22 stycznia
Kolejny trening odbędzie się 22 stycznia o godzinie 11 na pilskim lotnisku mam nadzieje że pogoda dopisze i będzie chociaż troszkę śniegu zapraszamy chętnych do bezpiecznego śmigania, oczywiście warunki podobne do ostatnich wymagamy
-kask
-ważne oc i przegląd
-wpisowe 30 zł
-trochę rozsądku i wiele dobrego humoru
Dziękuje wszystkim za liczne przybycie mimo nie sprzyjającej aury trening uważam że miły i dosyć szybki a zarazem techniczny poniżej wyniki kolega Masat zrobił trzy przejazdy więcej i nie zmieściły się w tabelce odrzuciłem najgorsze czasy
LIMANY z dzisiejszego treningu jeszcze nie mam nic ale mam z innych to wrzuce zobaczysz mniej więcej jak to wygląda
jeden dwa trzy cztery pięć sześć
To chyba tyle tak na szybko wszystkie innych autorów więc rożnie to z jakością.
Auto: Punto
Wysłany: Nie 22 Sty, 2012
Panowie, wiem, że to za wcześnie pytać się o kolejną pojeżdżawkę, ale gdyby udało się tak z tydzień przed jakieś info na forum to może udało by się was odwiedzić i potrenować
Pozdrawiam
Przeważnie wrzucam prędzej temat tutaj na Rajdowy Poznań o pojezdzawce, trochę osób z poznania i okolic już nas odwiedziło a niektórzy są systematycznie. Tutaj fotki z wczoraj nie wiem czy sie otworzą bo czasem był kłopot
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum