no ja juz mam drugi dzien rajdu skonczony... z 3GB i 1h materialu sklepalo sie do 8 minut i 500mb rozmiaru... po kompresji 80MB bedzie tez w krotce udostepnione... z pierwszego dnia sie zastanawiam... bo jest taki myk ze bylo niezle wygwizdowo... i jak kumpel stal to mu łapy lataly ;/ i niezaciekawy ten material... ale cos sie wykombinuje i bedzie ok
Filmik fajny szkoda ze muzyczki nie ma jakiejs w tle
_________________ "Na pewnym etapie wszystko się wyciąga gazem." Holek
"POSTRAWIAM WYSZYSTKICH POLAKOW" Papa
205 Rally Team [Usunięty]
Wysłany: Nie 16 Kwi, 2006
jak macie jakas fajna muzyczke pod takie video... to wyslijcie na tego maila... teraz skladam filmik z kluczewa to moge podlozyc
adam_plusnet [Usunięty]
Niestety nie mam tyle miejsca na serwerku...
205 Rally Team [Usunięty]
Punkers bedzie wrzocal na swoj... dzisiaj w nocy poleci filmik z kluczewa, skonczylem dziada, plecy mnie bola jak niewiem wlasnie sie składa pozniej jeszcze przerobic na mniejszy rozmiar i wysylac bede... wiec jutro rano bedzie mozna sciagac mimo wszystko taka poczta tez dobra I moze zdjecia jeszcze wrzoce... tylko ze tego tez 60MB :/ Przydal by sie jakis MegaServer do tych celow... Ciekawe ile ludzi ma fajne materialy z rajdu i trzyma je w domu :/ nastepnym razem jakies ulotki trzeba bedzie dawac co by sie zglosili
p.s juz jest w wersji AVI film na poczcie... wiec kazdemu powinno ruszyc bez problemu
A ja mam coś z czego zadowolony powinien być każdy z Was. Calutki materiał jaki nagrała szczecińska telewizja jest do Waszej dyspozycji! Każdy powinien się więc przewinąć na filmach i to na pewno niejeden raz
27 Rajd Magnolii w TVN TURBO Premiera środa 19.04.06 18:30
Cytat:
406 01/01 tvn turbo 3
Premiera w środa , 19 kwietnia
o 18.30
Tym razem w magazynie "OES" odwiedzimy
siedzib Sauber Motosport w Szwajcarii,
gdzie konstruowane i testowane s@
elementy bolidu Formu.75y 1. Poka.25emy
relacj z Rajdu Magnolii, kt#ry odby.75
si w Szczecinie, gdzie rywalizowa.75y
automobilkluby. Na koniec troch
informacji o zbli.25aj@cym si Rajdzie
Elmod.
Zapraszamy!
oficjalne info z teletextu
_________________ Myszkorowski TEAM
kibic(ka) [Usunięty]
Wysłany: Sro 19 Kwi, 2006
Niezła relacja z rajdu. Jak ktoś przegapił to powtórka o 23.30. Warto. Zapraszamy wszystkich za rok, będzie jeszcze lepiej
A jakby co to OES powtarzaja dzisiaj o 19 i jeszcze jutro jakos o 17.30
_________________ artuuro
4x4
AA [Usunięty]
Wysłany: Czw 20 Kwi, 2006
powtarzają dzisiaj o 19 i jutro o 13.30 oraz 17.30;
potem już będzie nowy odcinek..., więc nie przegapcie
ja tvn turbo nie mam, więc zostaje mi nagranie Artura
Mam nagrane. Już dałem to koledze, który umieści to na necie,
gdzieś tam u nas na forum będzie pewnie info...
o ile dobrze wszystko pójdzie to jeszcze dziś będzie można zassać to z netu
5 minut relacji... głównie artuuro oraz wypowiedź Mariusza Podkalickiego
+ kilka dzwonów i pierwsza trójka kl. gen.
a oto relacja:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum