no to zgrywaj film na dvd i przychodz wieczorem do piwnicy rajdowej
Zeby to blisko bylo a Gryfino pod szczecinem... ale napewno bedzie na necie skrot... postaram sie tak wsio zrobic zeby kazdy sie tam widzial... prawdopodobnie bedzie to na stronie podkalicki.pl a jak nie to gdzies sie miejsce znajdzie aha... no i niewiem czy wszyscy beda... bo pierwszych nr. startowcyh niema na taśmie :/ jakos od 11 jest troche... i pozniej na drugi dzien od golfa 4... no sie zobaczy
Szwabik... mam nakrecone jak fordem fiesta stara ktos tak beczke przejechal ze po krawezniku... to jakiegos fotografa by skosil...komentarz kumpla jak to nagrywal tez jest... " qr.." heh... ale jakos mu to wyszlo i pojechal dalej
Wysłany: Sro 12 Kwi, 2006
Co do filmu z Ładą: wykorzystrano moją fotkę i śmiech debila. Po nawrocie śmiech był uzasadniony (bo wyjście z nawrotu jak w Bullittcie ) a pierwszy rechot był spowodowany pięknym bokiem, który niestety nie załapał się na film.
205, mam to samo... już znalazłem nową skrzynię
Witam
Właśnei wróciłem z piajckeij imprezy po Rajdzie Magnolii . Miałem wrzucic kila fotek wiec wrzucam. Po pierwsze fotka opbrazująca straty na Rajdzie Magnolii, a po drugie... bez komentarza. Zapomnialem Wam przekazac życzenia od koegów ze Szcecina zatem przekazuję na forum. Oto fotky:
ja tylko chcialem nadmienic, ze wszelkie napoje widoczne na zdjeciu, byly bezalkoholowe. rowniez wszelkie podobienstwo bohaterow wystepujacych na zdjeciu do prawdziwych osob jest niezamierzone i ze wszech miar przypadkowe
milo sie spiewalo, czuje dzisiaj ze musialo byc glosno na szczescie mielismy megafony, ktore na pewno ograniczyly bole gardzieli szkoda jedynie tych szklanek, nastepnym razem Przemo bierz te wieksze, nietlukace kufle!
w domu zladowalem jakos o pol do czwartej, wiecej piwa nie pije!
z tego calego Muppet Show zloze jeszcze raz zyczenia urodzinowe dla Alicji!
Wszystko ładnie i pieknie ale Adam impreza nie była pijacka
Przynajmniej ja jej takiej nie pamietam a trzeźwy byłem do bólu - tak że mam dziś kaca moralnego
Imprezka super naprawde... przyłączam się do życzeń urodzinowych dla Alicji i dodam że Michał Orliński równiez ma swoje święto dziś
Co do śpiewania to mikrofony swoja droga ale po głowie chodzi... "połechtałem jo...oąą, połechtałem jo...oąąa..."
Pozdro ochleje
_________________ www.unolot.pl
dziękuje za życzenia....a co do atmosfery to wypełnialiśmy jeden z punktów statutu - szerzyliśmy szeroko pojętą kulturę i propagowaliśmy bezpieczeństwo ruchu oraz integrowaliśmy środowisko rajdowe Poznania i okolic...chyba że opacznie rozumiem statut
_________________ "With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high."
AdamB [Usunięty]
Wysłany: Czw 13 Kwi, 2006
Dobrze.. Niech będzie, że impreza nie była pijacka... przynajmniej do północy kiedy nie zaczęliście śpiewać .
filmik - r e w e l a c j a
troche mało ujęć naszej załogi - no ale widocznie jechaliśmy trochę za mało szybko i efektownie na tle pozostałych. Dobrze, że widać jaka była bomba na 7 odcinku...
motyw końcowy jak zwykle powala na kolana - "I'm too sexy..." heheheheh :>
_________________ 318 is >150KM
320 i ~150KM
316 is =101KM
i wszystkie do wynajęcia... ffrent@gmail.com
rajdzik rewelka nawet z pozycji kibica czy serwisanta:)) 2 dzien rajdu na prawym fotelu wysmienity (podziekowania dla młodego) i filmik tez swietny (pozdro LEH i ekipa) oby wiecej takich rajdow no i w naszej okolicy tez mam nadzieje ze rownie duza grupa z poznania pokaze sie na rajdzie brodnickim!! (bo w zasadzie tylko magnolia i bradnica zasluguja na uwage jezeli chodzi o konkret KJS'Y) pozdrofka dla calej zwariowanej ekipy wspołlokatorow i poszukiwaczy skosnych oczu płuci przeciwnej... ))) hehehe
Witam
Wczoraj mieliśmy "zebranie" naszej ekipy i przeglądaliśmy materiały z drugiego dnia super imprezy. Szkoda nie ma częściej takich imprez. Materiału jest bardzo dużo więc musicie sie uzbroić w cierpliwość co do filmiku, jednak jak znam LEHa to nie będzie Wam kazał za długo czekać na efekt jego (naszej) pracy.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum