A ze swojej strony z całego serca życze by nie udało sie w przyszłym roku organizatorom zrobić eliminacji PZM Niech zostanie PPAiK
Ale nam dobrze życzysz A poważnie - jeśli udałoby nam się mieć możliwość zorganizowania eliminacji RSP PZM (wszyscy w Szczecinie bardzo byśmy tego chcieli) to i tak prawdopodobnie mimo to będziemy robić eliminację PPAiK
DeZ napisał/a:
Cos link nie dziala ?
Były problemy z serwerem, ale już wszystko ok - film można już bez problemu pobierać!
Film go-motorsport z drugiego dnia Magnolii jest juz zmontowany i zaraz wyrusza specjalnym transportem z Berlina do Gorzowa, skad uda sie na serwer i pojawi sie na stronie. Takze dzisiaj wieczorem powinien byc. Pozdrawiam!
Wysłany: Pią 21 Kwi, 2006
LEH napisał/a:
Takze dzisiaj wieczorem powinien byc. Pozdrawiam!
A kiedy to jest "dzisiaj wieczorem" Bo ja jutro wcześnie wstaję, a teraz siedzę i refreshuje w kółko www.go-motorsport.prv.pl i już mi się powoli nudzi
A kiedy to jest "dzisiaj wieczorem" Bo ja jutro wcześnie wstaję, a teraz siedzę i refreshuje w kółko www.go-motorsport.prv.pl i już mi się powoli nudzi
Qrcze, obejrzałem film i musze publicznie przeprosić mojego kierowce, PRZEPRASZAM Piotrze za wszystkie docinki, nie jesteś miś Kolargol, tam było znacznie więcej jeszcze większych Kolargoli. Jestem troszke w szoku jak można tak dawać ciała i zwiedzać krawężniki na wałach albo inne rzeczy na pierwszej próbie drugiego dnia.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Padera, wez pod uwage zmienne warunki pogodowe i to ze kostka byla duzo bardziej sliska niz asfalt... to ze ktos zwiedzal krawezniki na walach to nie znaczy ze Koralgol
LEHu ... sam rozumiesz chyba, że komentarz jest zbędny bo podpisuję się pod wszystkimi wyżej zamieszczonymi opiniami
Z wyjątkiem paplania Padery oczywiście ale ktoś musi koloryt na forum wprowadzać
Koncówka mnie rozbroiła
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Filmik jest maga w mordke:) czarny kotek i gość z trąbką są mega, ale Krzysiu pobija wszystkich.
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
205 Rally Team [Usunięty]
Wysłany: Sob 22 Kwi, 2006
LEH kreci fajne filmiki jeszcze bede musial dlugo powalczyc z tymi programami, zeby jakos to wygladalo ale chyba az tak źle niebylo
Co do wałow... to sie ich balem mokrych... doslownie przejechalem waly na pierwszej pentli... w momencie dojezdzania do salomeii zaczol padac grad... to tak sobie wlasnie pomyslalem ze biedne beda ekipy zamna :/ ale widze ze niektore auta wyciagnely sie z opresji... choc by ten swift czerwony Zreszta wały to mimo wszystko przez ta kostke brukowa sa zdradliwe...
Sorki, że tak późno, ale (jak to się mówi) lepiej późno niż wcale
Adam coś mówił mi ostatnio o planach zrobienia stronki z możliwością wrzucania fotek przez każdego... jak na razie chyba tego nie ma, więc zdjęcia są na stronie mojej podyplomówki
No wlasnie, wiec tym bardziej powinienes lagodnie sie wkladac w zakrety
Eh, sie czepiasz, jeden zakret mi przypadkowo zamiast szybko wyszedl pod publiczke<LOL> A poza tym mam nadsterownie ustawione auto i czasem ma lekkie tendencje do driftu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum