Poprzedni temat «» Następny temat
Piwnica Rajdowa
Autor Wiadomość
artuuro
WRC

Wysłany: Czw 28 Kwi, 2005   Piwnica Rajdowa

Jak juz niektorzy wiedza mamy plany stworzenia przy ul Szewskiej w pubie The Brothers rajdowej piwnicy. Mamy zgode od wlascicieli zeby dolne (piwniczne) pietro zaadoptowac jako piwnice rajdowa z wystrojem wlasnie takim jak nam by najbardziej odpowiadal. Plan jest taki zeby narazie zanim sie tam da dorwac telebim, wstawic telewizor i puszczac non stop filmy rajdowe. Na scianach i suficie chcemy wyeksponowac fotografie rajdowe (od KJS po MŚ) i czesci z rajdowek. Generalnie planow moze byc duzo, pomysly mile widziane, a problem jest z fajnymi gadgetami. Dlatego mamy wielka prosbe zeby zglosic mi co macie i co moglibyscie das do pubu co by tworzylo nam tam klimat. Jakiekolwiek elementy wystroju rajdowego mile widziane. Dopiero jak bedziemy wiedzieli czym mozemy dysponowac to dokonczymy planowac wystroj.
Co macie??

morelowy
Gość
Wysłany: Czw 28 Kwi, 2005   piwnica rajdowa

super pomysł napewno bede zaglądał przejze co mam z klamotów :D

agquattro
[Usunięty]

Wysłany: Sob 30 Kwi, 2005   piwnica

Bardzo dobry pomysł. Trzeba przeszukać zakamarki ze skarbami, (Dywan ostatnio felge dość artystycznie zmodyfikował:-)). Można by też jakieś fajne foty (niekoniecznie z kjs - raczej MŚ i RSMP) wydrukować wielkoformatowo i oprawić.

DeZ 
WRC

Wysłany: Sob 30 Kwi, 2005   piwnica

Zajefajna koncepcja ! Jeszcze jak będzie zakaz palenia ... no to miodzio :)

Sensekhmet 
WRC

Wysłany: Nie 01 Maj, 2005   

Mam kolektor wydechowy od Fiata 127 1300 Sport... Nie byl rajdowka, ale na pewno moglby byc. Zawsze można powiedziec, ze byl... :wink:

AdamB
[Usunięty]

Wysłany: Pon 02 Maj, 2005   

Christian kazał mi napisać, że AX właśnie został ładnie zrobiony i pozostała po nim pogięta maska. Mozna ja gdzieś ładnie wkomponować na suficie, ścianie... ;-)

artuuro
WRC

Wysłany: Sob 07 Maj, 2005   

Czy ktos moze sie spytac dywana czy nam uzyczy swoja "zmodyfikowana" felge do wyeksponowania w piwnicy??

Zglaszajcie co tam jeszcze macie to jak juz bedziemy wiedzieli czym mozemy dysponowac to zaplanujemy co uzyjemy.

pozdro,

Anonymous
Gość
Wysłany: Sob 21 Maj, 2005   

Sie ma ziomki. Jakub Gerber sie kłania. Mamy w rajdowni jakiś dach i maskę od EVO 6 , jeszcze oklejone. Dam QHR'owi do podpisu i cos przytargam. Oczywiscie jesli moge zajrzeć do "norki"

vfts 
WRC

Wysłany: Sob 21 Maj, 2005   

No no całkiem fajne klamoty masz ;-) Dawaj Tomajowi do podpisu i przyjeżdzajcie! :-)

artuuro
WRC

Wysłany: Nie 22 Maj, 2005   klamoty

Siema, szkoda ze przed bednarami dzisiaj nie przeczytalem twojej wiadomosci bo bysmy sie mogli zgadac. Generalnie projekt rajdowej piwnicy to glownie moja walka i wszyscy sa tam mile widziani. Tzn jak juz bedzie gotowa bo narazie jestem na etapie planowania wystroju z tego co sie ludzie deklaruja ze moga zalatwic. To co napisales bylo by bardzo cenne i ciesze sie ze jest opcja to dostac. Daj znac kiedy i jak bedzie to mozna tam zawinac a najlepiej jak sie jeszcze tam wybierzemy na piwko i moze kazdy dorzuci swoje 3 grosze do koncepcji wystroju.

3maj sie,
Artur
Audi Quattro (zielone)
Sunny GTi-R (zolty)

Mirek:)
nowy

Wysłany: Wto 31 Maj, 2005   

Gdyby były potrzebne plakaty to służę pomocą.
Może nawet jakaś tablica rajdowa by się nawet znalazła..
Z innych gadżetów raczej nic nie bedę w stanie załatwić..
Chyba że tablicę PKCu :wink:
Szkoda, ze nie orientuję sie jak wygląda lokal..
Hm.. A czy to prawda, ze ochrona będzie chodzić w żółtych kamizelkach z napisem SAFETY a główny barman w kamizelce czerwonej z napisem Kierownik OS? :lol:

qbuś
WRC

Wysłany: Wto 06 Wrz, 2005   ODDAM SLICKI MICHELIN

ODDAM 2 WYŚCIGOWE SLICKI MICHELIN.SĄ TO OPONKI OD PUCHAROWEJ ALFY 156,USZKODZONE,ALE PO WYPUCOWANIU MOGĄ SIĘ PRZYDAĆ W PIWNIECY.

KROTON
Gość
Wysłany: Czw 08 Wrz, 2005   Re:

Witam!
Po pierwsze, jesli to TEN Kubus o ktorym mysle, to wielkie gratulacje!!!
Po drugie, gratulacje rowniez dla chlopakow z KRPP za ostatnie wyniiki!
Po trzecie, jak tylko wroce zza wielkiej wody, przeszukam rupieciarnie i na pewno cos znajde.
Pomysl takiej knajpy jest genialny.
Byc moze bedzie to trudne do zrealizowania, ale wzorem innych podobnych rajdowych pubow, mozna by sie pokusic o kilka kubelkow zamiast krzesel, ale pewnie ciezko bedzie cos znalezc...
Pozdrawiam wszystkich!!!

Gość

Wysłany: Czw 08 Wrz, 2005   piwnica rajdowa

KROTON,a o jakim kubusiu myślisz???
ten kubus to "pogromca" niebieskiej 125-ki
POZDRO

anonim 2
Gość
Wysłany: Pon 12 Wrz, 2005   dodatki do knajpy

jeszcze sie postarajcie panowie o dziewczyny które stawiają piwo za sam zaszczyt wypicia piwa ze "znanym i utytułowanym" rajdowcem

KROTON
Gość
Wysłany: Wto 13 Wrz, 2005   Re

gosc:
Faktycznie, myslalem o innym Kubusiu :) Pogromcy Golfa i bylem zdziwiony ze sie pojawil na forum. Sorry za pomylke :)

Padera
Gość
Wysłany: Wto 13 Wrz, 2005   

Miejsce jest super tylko góral coś narzeka ze szanowni panowie pomysłodawcy jakoś nie mogą ruszyć d... żeby coś zrobić. Jeśli mógłbym w czymś pomóc to jestem do dyspozycji. Zróbmy coś panowie,a ja też lubie sie czasami napić tak paskudnie drogiego piwa i mieć gdzie zaprosić koleżanke na paskudnie drogie piwo

alten ax
Gość
Wysłany: Wto 13 Wrz, 2005   wystroj piwnicy

jakby ktos chcial mam pogieta czerwona maske od axa z wielgachnym logiem krpp (pizza :>) jak piwnica pomiesci to mysle ze tez niezle by sie prezentowala. co wy na to?

vfts 
WRC

no wlasnie gadamy gadamy i nic nie robimy :-(

dembol 
WRC

Zakaz palenia nie wchodzi w gre :lol: 8)
A co do szpejow do piwnicy to moim zdaniem nie mozemy robic tam graciarni. Maska od evo z podpisem Kuchara - super. Ale jakies stare czesci blacharskie od niewiadomo jakiego samochodu to juz nie jest dobry pomysl. Druga sprawa ze taka maske od Evo trzeba odpowiednio zawiesic i wyeksponowac, zeby nie byla tylko wiszącą maską :) Jakies tablice z PKCy tez by byly fajnym dodatkiem :) A fotele/kanapy stylylizowane na samochodowe to juz w ogole super sprawa :)

Padera
Gość

Bylem wczoraj i poważnie "góral" robi sie nerwowy, te dwa pucharki koło piwa to troche mało

qbus
Gość
Wysłany: Wto 13 Wrz, 2005   piwnica rajdowa

wlasnie do roboty trzeba sie zabrac,bo ktos sie odmysli.a tak po kjs'ach bedzie milo

artuuro
WRC

Wysłany: Sob 24 Wrz, 2005   

witam, jako pomyslodawcy calego przedsiewziecia jest mi az glupio ze nie posunelismy nic dalej. Calkowity brak czasu skutecznie odbiera zapal do takich akcji. Mysle ze czas skonczyc gadac i sie tam powiedzmy w srode o 20 wybrac!! Niech kazdy zainteresowany taka inicjatywa zbierze w myslach wszystko co moglby na ten cel przekazac (albo na kartce) i spotkajmy sie w srode 28 wrzesnia tam na miejscu zeby bardzo konkretnie juz sprawe przedyskutowac i wszystko zaplanowac. Jesli ktos jeszcze moze sie skontaktowac z Kuba Gerberem czy oferta czesci od evo jest aktualna i czy ktos jakis kubelek jeden z drugim by odzalowal.

Wiec spotkajmy sie w srode o 20 tam na miejscu. Potwierdzcie obecnosc zebym tam na darmo nie jechal.

AdamB
[Usunięty]

Wysłany: Sob 24 Wrz, 2005   

Podejrzewam, ze sie zjawie, chociaz w 100% to bede mogl byc pewien w srode o 19 :-) .

Padera
Gość
Wysłany: Nie 25 Wrz, 2005   

ja sie stawie napewno, podoba mi sie u górala, a z rzeczy zbednych posiadam tylko stary "lotniczy" fotel od 125p

Krzywhooo 
WRC

Wysłany: Wto 27 Wrz, 2005   

Mnie nie będzie, gdyż w czwartek egzamin mam i kuć należy ale deklaruję, że mogę do expozycji oddać zwichrowaną felgę od malucha wraz z bardzo widowiskowo zjechaną, aż do drutów, oponą.

Proponuję również aby zdjęcie rodzinne jakie strzeliliśmy sobie po wyzwolenia zawisło na ścianie w odpowiednim powiększeniu, co wy na to?

http://www.luminix.pl

vfts 
WRC

No z tym zdjeciem to geniialny pomysł tylko trza w Photoshopie dodać jeszcze kilka osób (i autek), bo chyba wszystkich nie ma... ;-)

Krzywhooo 
WRC

To z tym doklejaniem rajdówek i członków (nie śmiać się) można pociągnąć dalej. Możnaby na ścianach, w antyramach pouwieszać fotomontarze (ale takie żeby to perfidnie widać było) na których bylibyśmy my, w sensie ci bardziej prominentni członkowie czy władze wraz z gwiazdami WRC. Na przykład fotkę Adama w czułym uścisku Colina McRae lub Ola rozmawiajacego z Tommim w strefie serwisowej. Coś A'la czołówka z Kilerów Dwóch. Przecież nie musi być tak poważnie, co nie?

artuuro
WRC

Wysłany: Sro 28 Wrz, 2005   

Hej!!!!

Dzisiaj widze ze niewielu sie zjawi zeby spojrzec na pomieszczenie i cos zaplanowac. Fajnie ze snujecie niezle pomysly ale to trzeba przyjsc i samemu zobaczyc i zaplanowac uklad wnetrza. Ciekaw jestem czy ktos sie zjawi czy posiedze sobie z Goralem sam :)

Krzywhooo 
WRC

Wysłany: Sro 28 Wrz, 2005   

Ja niestety nie dam rady - jutro egzamin z kobylastego materiału, ale jakby co Artur to jestem do dyspozycji w tym temacie, jak coś ustalicie to z przyjemnością pomogę w aranżacji wnętrza. Mam też, z ciekawych przedmiotów wałek rozrządy pomalowany na srebrno - od jakiegoś czasu służy za zajebisty świecznik -odstąpie z przyjemnością.

Odpowiedz do tematu