Narada była owocna jak najbardziej ... jeszcze trzeźwieje
Eeee nie było dramatu Gdybyś został dłużej to byś wiedział co to ciężki powrót do domu Na szczescie znajomosc rozkladu jazdy MPK sie opłaciła, co nie Adam ?
Pozdro dla tych co byli
Padera Gość
Wysłany: Pią 14 Paź, 2005
Dembol, ja wiem kiedy wyjść, jak jeszcze mam w portfelu na taksówke do domu
WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE I POZDRAWIAM na wstepie GRATULACJE dla Artura i Przema za 2 miejsce w rajdzie Brodnickim. Teraz pytanie czy chcecie do Pubu ten baner co mowilem bo jezeli tak to mimo ze jestem troche daleko da sie zalatwic a z niego mozna zrobic podkladke pod reszta zebranych rzeczy (bo jest troche duzy) a jak wiecie jest to pamiatka z rajdu ...... Jezeli tak kontaktujcie sie przez maila sztajfol@o2.pl gg1536101 lub przez prezesa ktorego widuje na gg POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH Z WALII (troche tu sie scigaja jak znajde sobie jakas pamiatke to nie zapomne o Pubie) NIECH NOS BEDZIE W WAMI i..................
Witam
Dzis z Przemem pojechalismy po antyramy do knajpy i zakupilsmy cale 30 sztuk A4, dwie 50x70 i jedną 70x100 w której to ramce znalazł się już plakat Janusza Kuliga. Rozwieszanie tego całego bałaganu zaplanowaliśmy na 3 listopada. Wszytskich zanteresowanych z inwencją twórczą i ewentualnymi materiałami zapraszam.
AdamB [Usunięty]
Wysłany: Nie 30 Paź, 2005
Jutro rano zamykam temat z propozycjami zdjec do lokalu. Jesli chcecie aby wywolac jakies Wasze propozycje to gotowy materiał przesyłajcie na adres adamb@gabrys.pl . Oczywiście materiał musi reprerezntowac sobą jakiś poziom. Jesli macie czas to poszukajcei jakis udostepnionych (czyt. wolne od praw autorskich, udostępnione dla mediów itp.) zdjecia samochodami B-grupowymi.
Panowie to kiedy sie zajmujecie wieszaniem tego co wisieć musi, środa czy czwartek? i o której godzinie? Mam cichą nadzieje że biały sej też sie gdzieś znajdzie, nawet jako 12 zdjeć w jednej ramce.
AdamB [Usunięty]
Wysłany: Wto 01 Lis, 2005
Zamówienie na fotki do lokalu zostało złożone i jutro będzie ich odbiór. Jeżeli są tacy co chcą coś fizycznie zadziałać przy tworzeniu wystroju to zapraszam w czwartek na godz. 20.00. Termin może ulec zmianie.
Jedno nad czym się teraz astanawiam to nad tym, że należałoby w okolicach przełomu listopad/grudzień zainaugurowac działanie naszej piwnicy. Dobrze byłoby zaprosić gości i urządzić z nimi spotkanie, ewentualnie urządzić coś innego. Czekam na realne i ciekawe pomysły.
Jutro tj. w czwartek o godzinie 19.30 spotykamy sie zeby ostatecznie zrobic nasza Rajdowa Piwnice. Obecnosc obowiazkowa dla kazdego komu ten projekt nie jest obcy i kto chce pomoc!!
Ponizej fotki z pierwszej wersji lokalu. Jest jeszce sporo do zrobienia. Dzis powiesilismy pierwsze ramki i dwie tablice. Docelowo zaplanowanych jest jeszcze sporo zmian. Włącznie z usunięciem róznych dotychczasowych elemntów wystroju i zastąpieniu przez nasze eksponaty. Szzcegóły wkrótce... Póki co...:
Panowie ... i oczywiscie Panie, a moze by tak dzisiaj jeszcze skoczyc dokonczyc robic nasza wizje wystroju piwnicy i przy okazji skozystac ze jutro wolne ..... ?? Musialby wpasc przede wszystkim Prezes z obrazkami i Olo z wiertarka no i reszta zeby z piwem znowu asystowac
W sumie dziś o 18 bedziemy wieszac kolejna czesc obrazków na scianach. Jezeli ktos nudzi sie w domu i chce ponarzekac razem z nami to moze zajrzec .Zapraszam.
eSWu [Usunięty]
Wysłany: Pon 14 Lis, 2005
Witam.
Jak chcecie do piwnicy dwoje drzwi od pucharowej AR156 z lekka skreszowane , oblepione to polecam się.
pzdr
Sławol
Przykro nam ale tego typu gadżety nie wchodzą w grę. Choć ja osobiście to bym nad stolikami klatki bezpieczeństwa pobudował a fotele na kubły wymienił to jednak ma to być cały czas knajpa dla szerokiego grona ludzi a nie tylko dla takich co to na dźwięk pustego tłumika mają mokro w majtach
Bo w sumie to mamy promować ten sport a nie odstraszać od niego.
A propos czy ktoś wymyślił już wieloosobowe kubełki?? Bo jak nie to zbudujemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum