Witam. Jestem w kontakcie z producentem MARKGUMA w sprawie różnych opon tzn. szutrowych i slicków. Po rozmowie z kolegą Knastem wiem że są osoby zainteresowane zreanimowaniem TOYO R888 na slicka w rozmiarze 195/50/15 lub innym. Wstępnie wiem, że jest to możliwe, jednak trzeba zebrać chętnych tj. ok. 10-20 opon i wtedy gość zrobi próbę na takiej oponie. Oczywiście jeśli zbierze się nas trochę to możemy negocjować z ceną. Ja osobiście rozmawiam też o opcji szutrowej, więc jeśli ktoś w tym temacie to też zapraszam. W razie konkretnych pytań: 603 625 924. Pozdro.
_________________ Jak to jest, że zawsze walimy stroną pilota?!?
Co do ceny to zapewne będzie ona zależała od ilości zamawianych opon jednorazowo.
co do bazy na nalewkę to rozmawiałem na razie o Toykach ale jeśli będziemy mieli konkretne zamówienie to się uderzy z takimi jakie będą i się zapytam. wydaje mi się że tu jedynie cena gra rolę bo jeśli Markgum się nie opanuje to nikt oprócz BMW challenge u nich opon nie kupi... o cenie będę Was informował na bieżąco. Musicie się tylko zebrać z kilkoma parami gum do zrobienia...
_________________ Jak to jest, że zawsze walimy stroną pilota?!?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum