Wysłany: Pon 13 Cze, 2005 Onboardy w sieci
Gdzie szukac?
Poki co znalazlem onboardy u Bebenkow i u Pelikana (Jezu, ale ten wydech pucharowki buczy... jakis rezonans, czy co? Prawie jak wiejski tuning ).
Znalazlem tez strone finskiego kierowcy WRXa: Jari Ketomaa. Wchodzimy na www.ketomaa.com, klikamy na "In English" i "Image galleries". Tylko szuter, ale jest tez jeden krotki oes na szutrowkach i na szutrowym zawiasie po asfalcie
Wysłany: Pon 13 Cze, 2005
Chcialem dodac, ze pan Ketomaa stosuje dosc ciekawa technike pokonywania zakretow. Na wejsci spuszcza wewnetrzne przednie kolo do rowu (chyba nic w tym dziwnego) i jedzie w tym rowie tak dlugo, az nastepuje gwaltowne szarpniecie, obracajace samochod. Gwaltowna kontra, wyszarpniecie kola z rowu i jedziemy dalej
witryna rallymovies byla kopalnia wszelakich filmow rajdowych dopoki dzialalo.Teraz tez mozna jakos sciagac z rallymovies ale przez ftp czyli np total comanderem, w ktorym trzeba ustawic parametry ftp. Ja sam nad tym teraz pracuje i jak sie dowiem to napisze.
Aha duzo linkow do onboardow i nie tylko jest na forum autoklubu.
_________________ Granica poślizgu kontrolowanego znajduje sie daleko za punktem w którym instynkt samozachowawczy ustepuje miejsca manii samobójczej.
Wysłany: Wto 14 Cze, 2005
Jezu... Myslalem, ze nie mam choroby morskiej, ale po obejrzeniu kreconego "z reki" onboarda z Lady na kreciole... niedobrze mi
_________________ Flat Out: Flat Broke
AdamB [Usunięty]
Wysłany: Pią 22 Lip, 2005
Właśnie wrzuciłem na serwer film onboard Zbyszka Gabrysia z 27 Rajdu Krakowskiego, zarejestrowany podczas 8 odcinka specjalnego. Tymczasowo link do niego jest taki:
Przykro nam ale podany przez Ciebie adres nie istnieje na stronie www.student.put.poznan.pl. Sprawdź czy nie popełniłeś żadnego błędu w pisowni i spróbuj jeszcze raz.
Spróbuj wejść na jedną z poniższych stron:
Studencki serwer
Politechnika Poznańska
oto co mi się wyświetla po kliknięciu linka
_________________ "With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high."
AdamB [Usunięty]
Wysłany: Sob 23 Lip, 2005
Spoko. za 15 minut bedzie dzialac ponownie. Podmieniam pliki bo w tamtym byl maly problem z dzwiekiem i koniecznie musialem poprawic.
Powyzszy link caly czas aktualny.
Pozdrawiam
AdamB [Usunięty]
Wysłany: Nie 25 Gru, 2005
Witam. Zapraszam do obejrzenia nowego klipu pod adresem:http://www.gabrys.pl/pliki/wawelski.avi . Klip przedstawia start Zbyszka Gabrysia w Rajdzie Wawelskim. Myślę, że jest wystarczająco ciekawy aby go zassać:-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum