czy jest kots chetny na szutrowo asfaltowy kjs z mala iloscia odcinkow lecz z dlugimi probami ..............prosze o info , gdzy rozmawaim z wlascicielem terenu
Hm pysznie wygląda że wreszcie w pń nawet można przebierać w imprezach no bajer Na poprzednim kjs-ie niestety układ paliwowy w kaszlu nie domagał ale na następny kj już bedzie wsio profi przygotowane. Ja jestem za czy na śniegu czy bez byle było gdzie polatać
waab-y jadą na 100%!! w końcu teren bardziej obcykany niż tor poznań:) jesteśmy za i chętnie pomożemy przy organizacji, tylko na boga dajcie mi 2 tygodnie żebym zrobił silnik!!
Wysłany: Wto 29 Lis, 2005
zbiniooo napisał/a:
waab-y jadą na 100%!! w końcu teren bardziej obcykany niż tor poznań:) jesteśmy za i chętnie pomożemy przy organizacji, tylko na boga dajcie mi 2 tygodnie żebym zrobił silnik!!
A gdzie to jest ten Ką*** ?
Sugeruję zrobić KJS jeszcze w tym roku
Może być w czasie "przerwy świątecznej", weźniemy najwyżej opłatki
jestem optymistycznie nastawiony i mam nadzieje ze uda sie jeszcze w tym roku zrobic impreze , jezeli bedziemy mieli jakiekolwiek info damy znac......
Luz. Poczekamy na wieści z frontu od chojnego i obgadamy sprawe na GG
wlasciciell terenu nastawiony dosc pozytywnie (wrazenie z rozmowy tel), prosba o okreslenie warunkow na jakich udostepni lotnisko zostala dzisiaj wyslana, mam nadzieje ze do srody cos sie wyklaruje.
pozdrawiam
_________________ jest tylko jeden tor gdzie śmierć w oczy zagląda
ok, nie ten czwartek co mialem na mysli, ale mam odpowiedz. wlasciciel przychylnym okiem obadal nasza prosbe i zgodzil sie na udostepnienie lotniska. swoje warunki przedstawi w przyszlym tygodniu. sie to wszystko troche ciagnie, wiec na jakakolwiek zabawe jeszcze w tym roku raczej liczyc nie mozemy. ma sie skontaktowac ze szkola jazdy Skody i wyznaczyc termin, w ktorym lotnisko bedzie do naszej dyspozycji.
sprawa kosztow i zabezpieczen bedzie ustalona w przyszlym tygodniu, jezeli oczekiwania finansowe beda na rozsadnym, mozliwym do spelninia przez nas poziomie ruszymy z projektem w "dalsza droge".
pozdrawiam i przepraszam za poslizg czasowy...
_________________ jest tylko jeden tor gdzie śmierć w oczy zagląda
Ja oczywiście popieram inicjatywę zorganizowania czegokolwiek.
Ale ... No właśnie. Był jakiś projekt zrobienia rocznego cyklu imprez KJS wzorem innych miast. Taki "Kierowca Roku" czy czoś w tym stylu.
Chciałbym się dowiedzieć na czym ta sprawa stanęła ?
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
z tego co wiem najemca terenu lotniska w Kakolewie jest Tomek Płaczek,oraz agencja reklamowa Rodan i niewiem co mają do tego rozmowy z właścicielem KJS może być fajny,ale zależy kto go będzie organizował,bo dwudniowe upalanie po ustawionych odcinkach jest raczej nie fair .po za tym na terenie ośrodka szkoleniowego są maty poślizgowe zrobione za grube siano jeśli bedzie śnieg to O.K.
ale po suchym marne szanse na zgode...
jednocześnie szutrów tam nie braknie tylko potrzebna jest inwencja twórcza organizatora.dobra rada uśmiechnijcie się do Płakola a wysmyczy wam-nam drugiego kormorana
ale szczerze Wam dopinguje i chętnie wystartuje POZDRO
_________________ Polski Fiat 125p 1300... rally...
mam juz termin ustalony i mozemy posmigac na kąkolewie 11 lutego
caly teren nasz . zapraszam wszytskich chetnych do wziecia udzialu.
co do prób i wpisowego bedziemy informowac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum