Wysłany: Pon 06 Mar, 2006
ruffi skoncz z tymi kuńmi tylko kunie i kunie zainwestuj w opone i w to aby malec zaczal w koncu skrecac.jeszcze jedno ja chetnie przyjade 19marca ale czy ktos moze mi powiedziec czy placzek wyrazil zgode z tego co wiem on o niczym nie wie.....
ruffi skoncz z tymi kuńmi tylko kunie i kunie zainwestuj w opone i w to aby malec zaczal w koncu skrecac.jeszcze jedno ja chetnie przyjade 19marca ale czy ktos moze mi powiedziec czy placzek wyrazil zgode z tego co wiem on o niczym nie wie.....
Placzek is out, nowy wlasciciel wie o wszystkim... zreszta skasuje za to grube sianko
_________________ jest tylko jeden tor gdzie śmierć w oczy zagląda
WITAM WSZYSTKICH NA FORUM. TAK SIEDZE SOBIE I CZYTAM CO DO TEGO RAJDU I WIERZYĆ MI SIE NIE CHCE CO ZA BANAŁ.... RZJD RAJDEM ALE DO WIADOMOSCI CHCE PRZEKAZAĆ WSZYSTKIM ŻE WŁASCICIEL JAK I NAJEMCA TERENU " SZKOŁA AUTO " NIC NIE WIE O JAKIM KOLWIEK RAJDZIE NA KĄKOLEWIE... CO JEST KOCHANI NIELEGALA WALICIE... ?????WIEM OD PŁAKOLA A PROSZE MI WIERZYĆ ŻE (MAM INFO Z PIERWSZEJ RĘKI} ŻE NIKT NIC NIE WIE O TYM RAJDZIE... A SZKODA BO TAK NIEWIELE POTRZEBA ŻEBY ZADZWONIĆ DO PŁAKIEGO I ZAPYTAĆ O POZWOLENIE... POZA TYM WIEM ŻE BARDZO CZESTO ODBYWAJĄ SIE TAM TERAZ SZKOLENIA I NIE ZDZIWCIE SIE JAK Z RAJDU BEDĄ NICI BO BEDZIE SZKOLENIE, SMUTNE ALE PRAWDZIWE... TAK SIE NIE ROBI ... JESTESMY BRACIĄ RAJDOWĄ A W SWOJE GNIAZDO SIE NIE SRA... POZDRAWIAM I ZOSTAWIAM DO PRZEMYSLENIA. URBITECH;)
_________________ 4 fast , 4 drive , 4 fun quattro machine
Że jak??? Dlaczego? Ale z tego co można wywnioskować z poprzednich postów to szkoła auto nie jest właścicielem? Czy źle wnioskuje? Więc co jej do tego hmm?
URBI - mogę rozumiem Twoje zdziwienie zaistniałą sytuacją (jeśli faktycznie jest tak jak piszesz) ale daj sobie spokój z resztą komentarza.
Pomyśl jak można zrobić nielegala informując na kilka miesięcy wcześniej o tym fakcie pół Poznania ??
Zapewne słowo "nieporozumienie" nie jest Ci obce i właśnie taka sytuacja ma miejsce a dalekie jest to od "sra... we własne gniazdo".
Mimo wszystko mam nadzieję, że impreza dojdzie do skutku bo tego nigdy dosyć
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
INFORMUJEMY OFICJALNIE ZE IMPREZA PRZYSPIESZONA NA DZIEN 18 MARCA 2006 I PROSZE JUZ NIE WYDZWANIAC DO TOMKA.....;)
AdamB [Usunięty]
Wysłany: Sro 08 Mar, 2006 Re: RAJD KĄKOLEWSKI
URBI napisał/a:
WITAM WSZYSTKICH NA FORUM. TAK SIEDZE SOBIE I CZYTAM CO DO TEGO RAJDU I WIERZYĆ MI SIE NIE CHCE CO ZA BANAŁ.... RZJD RAJDEM ALE DO WIADOMOSCI CHCE PRZEKAZAĆ WSZYSTKIM ŻE WŁASCICIEL JAK I NAJEMCA TERENU " SZKOŁA AUTO " NIC NIE WIE O JAKIM KOLWIEK RAJDZIE NA KĄKOLEWIE...
Tutaj małe sprostowanie, bo szkoła auto nie jest właścicielem tlyko najemcą. Rozpoczynajac jakiekolwiek rozmowy o mozliwości wykorzystania terenu do organizacji imprezy, kontatktujemy się najpierw z włascicielem, który poinformował nas, iż jest możliwośc zorganizowania imprezy w tym terminie. Nie interesuje nas to jakie zobowiązania ma właściciel wobec Szkoły Auto. Skoro właściciel był skłonny podpisac umowę i przyjąć na siebie zobowiązanie udostępnienia dla nas terenu to nie interesujemy się czy zobowiązał się wobec kogoś jeszcze by udostępnić ten teren. Wszelkie konsekwencje związane z nie wywiązaniem się z umowy ponosiłby wówczas właściciel terenu. Odnosnie zasad na jakich wlasciciel wspolpracuje ze Szkoła Auto, on osobiscie milczał.
URBI napisał/a:
CO JEST KOCHANI NIELEGALA WALICIE... ?????WIEM OD PŁAKOLA A PROSZE MI WIERZYĆ ŻE (MAM INFO Z PIERWSZEJ RĘKI} ŻE NIKT NIC NIE WIE O TYM RAJDZIE...
Impreza nielegalna to taka, o której nie wie PZM, a stsosowne kroki zostały już dawno podjęte. Jak już mówiłem rozmowy z właścicielem terenu też były prowadzone.
URBI napisał/a:
A SZKODA BO TAK NIEWIELE POTRZEBA ŻEBY ZADZWONIĆ DO PŁAKIEGO I ZAPYTAĆ O POZWOLENIE... POZA TYM WIEM ŻE BARDZO CZESTO ODBYWAJĄ SIE TAM TERAZ SZKOLENIA I NIE ZDZIWCIE SIE JAK Z RAJDU BEDĄ NICI BO BEDZIE SZKOLENIE, SMUTNE ALE PRAWDZIWE... TAK SIE NIE ROBI ... JESTESMY BRACIĄ RAJDOWĄ A W SWOJE GNIAZDO SIE NIE SRA... POZDRAWIAM I ZOSTAWIAM DO PRZEMYSLENIA. URBITECH;)
Z Tomkiem od zawsze jesteśmy w dobrych kontaktach i jak jest tylko taka potrzeba to się z nim kontaktujemy. Nie rozumiem dlaczego piszesz coś o jakims sraniu w gniazdko itd.... Rozmawialiśmy z właścicielem terenu i to on coś kombinował, a nie my, więc daruj sobie takie sformułowania. Jak się okazuje, z tego kombinowania przez właściciela terenu nie wiele wyszło i dobrze. Z Tomkiem tez sie skontaktowaliśmy i teraz działamy dalej by rajdzik był tak jak w założeniach zajebisty . Sprawa jest dla nas wyjaśniona.
bardzo sie ciesze że sprawa sie wyjasniła i mam nadzieje że zrobicie topowy rajd bo teren jest super na fajne odcinki;) A co do okreslenia ktos? gdzies? usłyszał to co wiedziałem to przekazałem;) bo daleki jestem od okaleczania rajdów w poznaniu, oby ich było coraz wiecej. pozdrawiam
_________________ 4 fast , 4 drive , 4 fun quattro machine
Pytanko offtopic, ale bez tego nie wystartuje w Kąkolewie. Otóż na minimaxie hopnąłem lewym przednim kołem po wysoko umieszczonej oponie od ciężarówki. Samochód wyskoczył z pół metra. Budy nie mam obspawanej, a nawet są spore dziury w tamtych miejscach przed nogami (były, łatałem je już fiberglassem). Zauważyłem że szczelina między drzwiami a błotnikiem przód zwiększyła się na dole o jakieś 3mm. Nie widać na oko żadnych przemieszczeń uszkodzeń ani pęknięć. Wygląda na "wyciągnięcie". Martwi mnie to... Nie wiecie co można zrobić w takiej sytuacji? Łatać dziury i obspawać? Gdzie? Czy dać sobie spokój i jeździć aż przód odpadnie bo spawanie nic nie da? Wiem że nieprzemyślana robota nic nie da. Chodzi raczej o to kto blisko, tanio i profesjonalnie obspawa.
_________________ Piotr Bydgoszcz
Śpieszmy się kochać opony... Tak szybko odchodzą!
Pytanko offtopic, ale bez tego nie wystartuje w Kąkolewie. Otóż na minimaxie hopnąłem lewym przednim kołem po wysoko umieszczonej oponie od ciężarówki. Samochód wyskoczył z pół metra. Budy nie mam obspawanej, a nawet są spore dziury w tamtych miejscach przed nogami (były, łatałem je już fiberglassem). Zauważyłem że szczelina między drzwiami a błotnikiem przód zwiększyła się na dole o jakieś 3mm. Nie widać na oko żadnych przemieszczeń uszkodzeń ani pęknięć. Wygląda na "wyciągnięcie". Martwi mnie to... Nie wiecie co można zrobić w takiej sytuacji? Łatać dziury i obspawać? Gdzie? Czy dać sobie spokój i jeździć aż przód odpadnie bo spawanie nic nie da? Wiem że nieprzemyślana robota nic nie da. Chodzi raczej o to kto blisko, tanio i profesjonalnie obspawa.
bo to autko nie nadaje sie do rajdow byle hopka i juz dziury
lade kup lade
Wysłany: Pią 10 Mar, 2006
Widzę, że się znowu niektórzy do mnie dopieprzają. To jest forum. Można na nim wyrażać swoje opinie. Nie muszą być uzasadnione, zgodne z prawdą, ani mądre.
Sami coś zaproponujcie, mądrale.
Raczej nie bese w stanie pojechac, bo szykuje mi sie wyjazd, ale jak traktujecie "GOSCI"? Tzn. w ktorej klasie jada i czy w ogole moga jechac? Pozdrawiam i zycze milej zabawy!!!
Brachol może Tobie to naprawic sprawa wyglada tak ze musiałes niezle wyskoczyc i od uderzenia o asfalt podlużnica poszla w gore, teraz trzeba bunie wsadzic na "rame" i podluznice sciagnac w doł i od razu bym proponował obspawanie budy
Patt napisał/a:
bo to autko nie nadaje sie do rajdow byle hopka i juz dziury
lade kup lade
Własnie ze bunie sa genialne na rajdy tylko zaden samochod nie wytrzyma takich przeciazen u siebie niedlugo tez zobaczysz ze kasta sie"rozchodzi"
_________________ FWD for woman, AWD for man, RWD for big dick motherfuckers
BMW COMPACT 323TI maszyna z piekła rodem
Pomoc drogowa->512-379-879
moja ladziara skakala o wiele wyzej i to nie raz i nie dwa, nie jest obspawana i zadnych dziur poki co nie ma, a tka poza tym to widze ze niektorzy nie widza ze ktos zartuje
olo spyl komus ladziare bo sie dobry sprzet marnuje
moja ladziara skakala o wiele wyzej i to nie raz i nie dwa, nie jest obspawana i zadnych dziur poki co nie ma, a tka poza tym to widze ze niektorzy nie widza ze ktos zartuje
olo spyl komus ladziare bo sie dobry sprzet marnuje
dla Ładzi szacunek !!!! a nie peka nic dlatego ze ruski zawsze robili wszystko gniotca -niełamiotca
_________________ Budowa rajdówek i nie tylko ))))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum