Dzisiaj dokonaliśmy przeprowadzki do naszej nowej siedziby na ulicy Sw.Marcin 45. Przy wejsciu w bramie nie ma jeszce tabliczki ale się ona tam na dniach pojawi.
W związku z tym od dziś cała dokumentacja naszego klubu miesci sie pod tym adresem i pod tym adresem w godzinach urzędowania biura załatwiane są wszelkie formalności.
Godziny urzędowania biura to:
wtorek 11.00-13.00
piątek 11.00-13.00
Jeśli ktoś chce się umówić na spotkanie warto sie wcześniej skontaktowac poprzez e-mail: biuro@apoznanski.pl
Ostatnio zmieniony przez AdamB Pon 06 Mar, 2006, w całości zmieniany 2 razy
I ja za to płace składke żeby niektórzy kawe chłeptali???? Hmmm.
A tak wogóle to chciałem zapytać jak sie czuje moja legitymacja członkowska? Wrrrr
Pewnie mi zaraz ktoś odpisze że sie robie marudny na starość, niech sie nikt nie męczy, ja to już wiem
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Wysłany: Nie 12 Mar, 2006 Legitymacje członkowskie Automobilklubu Poznańskiego
Panie aktualny Prezesie albo były Prezesie - ktokolwiek, prosze o podanie numeru konta i wszystkich potrzebnych danych żebym mógł przelać sianko na legitymacje członkowską oraz składkę klubową. Podajcie też kwotę - bo nie wiem ile to wyniesie. Oczywiście chętnie dorzuce 5zł na kawe do Klubu bo na pewno jak wróce (durga połowa kwietnia) to odwiedze nową siedzibę i wypije małą czarną.
Powiem w skrócie - ZAJEBISCIE. Mam nadzieje, ze chodzi o kwiecień 2006 . Numer konta i takie tam, znajdziesz na stronce jak tylko ruszy bo się popsuła aktualnie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum