Auto: SCS
Wysłany: Sro 14 Gru, 2011
24 listopada, poprzednia strona tego tematu: 20 pkt
powtórzone
4 grudnia również na poprzedniej stronie
Cytat:
Przypominamy również, że każda załoga biorąca udział w Nocce może pozbyć się aż 20 punktów karnych, wpłacając dowolną kwotę na tę zbiórkę.
Cytat:
Jednocześnie dziękujemy wszystkim darczyńcom SiePomaga. Każda z załóg otrzyma -20 punktów na starcie do Nocki. Te 20 punktów może zawarzyć na ostatecznym wyniku.
Ja mam troszke inne pytanie: Jak jest weryfikowana lista odpowiedzi na pytania, zadania, czasy? Np. czy tak jak kiedyś było na YTP wg szablonu czyli jak sie zapomni o jednej kratce to wszystko następne już jest źle? Czy komuś sie chce czytać że następne były prawidłowe? Akurat nasz wynik z soboty jest mi serdecznie obojetny ale może kierownik pochwycił bakcyla i sie za rok przejedzie, warto by wyjaśnić.
Miałem sie nie odzywać ale gratulacje dla Organizatora za itinerer, był podchwytliwy i wredny
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum