czesc nie mam info na temat jej imprezki ale poslizgac sie to fajny pomysl;)
PAMIETAJCIE jednak o II rundzie PPAiK 25 lutego!!! na ktora wszystkich serdecznie zapraszam!!!
dzwonił ktoś tam i coś sie więcej dowiadywał?? bo chętnie bym sobie zrobił z tego rozpoczęcie sezony, nawet jak by to miało to byc pachołkowate to myśle że dobry sprawdzian jak na początek treningu. Jak ktoś zadzwoni to niech da znać
Sprawa wygląda tak:
- nie trzeba jechać do Gniezna na start imprezy ale trzeba się zgłosić pod numer 603 949 985 do 11.02
- wpisowe 30 zł
- na próbe jedzie wyłącznie kierowca (podobno jeszcze debatują nad tym tematem ja namawiałem na możliwość jazdy z pilotem)
To tyle co się dowedziałem. Myślę, że jak będzie śnieg to za 30 zł chętnych nie zabraknie. No chyba, że ktoś jest z AW to wtedy 15.
To się jakoś ładnie nazywa ... dyskryminacja
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Wysłany: Nie 05 Lut, 2006
Glupie pytanie: czy bedzie snieg? Tzn., czy tor jest jakos odsniezany? Z tego co wiem, jakis czas temu bylo tam szkolenie do pucharu Kii Picanto i oni raczej po sniegu nie jezdzili.
Glupie pytanie: czy bedzie snieg? Tzn., czy tor jest jakos odsniezany? Z tego co wiem, jakis czas temu bylo tam szkolenie do pucharu Kii Picanto i oni raczej po sniegu nie jezdzili.
Ale wtedy ich przyjechało!!! Cała jedna szt Kia Reszte grupy stanowiły osoby robiące licencje.
A ja dzisiaj gadalem z gościem i powiedzial ze robia tylko dla 25 aut...Moze powiekszyli liste startowa. Mogli odrazu sie zdeklarowac i powiedziec ze jest tylko 25 miejsc
_________________ "Na pewnym etapie wszystko się wyciąga gazem." Holek
ja dzwoniłem wczoraj i ponoć 30 załug, teraz nie wiem czy wysyłać zgłoszenie bo jak wpłace na konto to kto wie czy mi zwrucą jak nie będzie miejsc. Zadzwonie do gościa jutro rano i sie dowiem czy jeszcze można sie zgłaszać, jak sie uda to jade
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum