DeZ, nie ma kto komentować bo nikogo poza startującymi nie było.
6 prób na torze, tylko po czarnym, na własne oczy widziałem tylko dwie, czyli karting i coś pod mostem. Karting jechany zupełnie inaczej niż po naszemu, moim zdaniem dość ciekawie. Pod mostem długa prosta z jakimiś szykanami na końcach, aż sie prosiło o jeszcze jedną szykane pośrodku, troche za duża bomba była. Reszta patrząc na mapki też w miare sympatyczna.
O organizatorach sie nie wypowiem przez grzeczność (przez organizacje obejrzałem tylko dwa miejsca).
Ogólnie powiem tak: Jeżeli by było wiadomo co to bedzie to by sie stawili WSZYSCY!!!
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Wysłany: Sob 18 Lut, 2006
No ja byłem pozytywnie zaskoczony... próbami! Organizacją to może już nie, bo trochę zamieszania było, poza tym nie dało się wszystkiego obejrzeć bo jeździli jednocześnie i tutaj i tutaj Jak na "amatorów" to trochę szybko było, na przykład prosta 400m... Poziom był zróżnicowany, było kilka potworków (Porsche 911 na przykład), ale coś się nie popisali na kartingu
Na przyszłość dobrze byłoby wrzucić skice prób na stronę, zwiększyć limit załóg i ustawić normalne PKC
Bardzo ladna impreza, mile zaskoczenie. Proby wlasciwie az za szybkie jak na "amatorow" i to ze nawet kaski nie byly wymagane - najbardziej odczul to chyba kierowca nissana almery... (to musialo bolec)
W niektorych miejscach mialem nawet jakies 110 na budziku!
Jedynie co to na letnich oponach trzeba bylo jechac! Moje cieniutkie zimowki 135 troche nie dawaly rady, no i niezle sie przytarly... Poza tym jakbym wiedzial jaka bedzie proba przy depo to bym zrobil cos, zeby zwiekszyc glebokosc brodzenia w moim cieniaku.
Organizacja niezla, nie mozna sie czepiac, oprocz tego, ze sie pomylili o +20 sekund przy moim wyniku, ale pewnie nie tylko przy moim.
Impreza fajna aczkolwiek niekiedy niebezpieczna ( lód - przekonał się kierowca Almery ale nie tylko on ) Organizacja dobra, i przedewszystkim dobre odcinki, faktycznie było szybko.........
_________________ "auto które pokonują zakrety na dwóch, czasem na trzech kołach"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum