Auto: Suzuki Swift GTi & Toyota Celica ST182
Wysłany: Sob 10 Gru, 2011 Motul Rallyland Puchar 2012
Dziś się dopiero o tym dowiedziałem, po odwołaniu cyklu imprez w przyszłym roku przez RallyLand wiele osób nie mogło się z tym pogodzić - w tym ja, tak wspaniała impreza miała by przestać istnieć??? Jednak nie!!! Impreza powraca!!!! oto info od Pana Ireneusza Koryckiego publikowane na wielu forach motoryzacyjnych!!
Chciałbym podzielić się z Wami informacjami na temat przyszłorocznych zamierzeń klubu w sprawie pucharu:
- siedem rund z czego pierwsza już w lutym - dlatego opublikowanie tych informacji stało się już koniecznością
- drobna zmiana nazwy cyklu (Motul Rallyland Puchar 2012)
- wpisowe na poziomie z ubiegłego roku lub wręcz kosmetycznie obniżone (ale tylko dla wpłacających na konto przed imprezą)
- preferencyjna stawka wpisowego dla Fiatów 126
- odcinki trasy z łącznikami szutrowymi
Wszystko to zamierzenia ale już przedyskutowane i akceptowane przez grono osób zaangażowanych w przygotowanie cyklu. Planujemy kilka miłych niespodzianek, ale za wcześnie na szczegóły Niezmienna ma pozostać niepowtarzalna atmosfera wypracowana przez organizatorów i uczestników naszych rajdów.
Więcej szczegółów niebawem!
a był ktoś tam od nas?? jaka to jest impreza warto jechać te 160km?? bo planuje się tam wybrać już od samego początku jak powstało ale jakoś nigdy nie było motywacji.
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Od nas z piły w zeszłym roku latała spora ekipa 3 lub 4 maluchy. I wszyscy byli bardzo pozytywnie zaskoczeni w nowym roku fajna promocja na 126p i jak uda mi sie zbudować drugie bardziej rajdowe na bank się pojawię. Z tego co rozmawiałem na SO to kolega Mirek startował od was seicento
Tutaj onboard jednego z kolegów
Auto: Suzuki Swift GTi & Toyota Celica ST182
Wysłany: Wto 27 Gru, 2011
My też startowaliśmy w III, IV i V rundzie... ogólnie prawdziwy rajd dla amatorów, syf, ciasne uliczki, beton, asfalt, szuter, opuszczone budynki, pas lotniska, wyrypy, dojazdóki - po prostu wszystko! tu link do mojego kanału, są jakieś on-boardy z imprez (nasz pierwszy sezon )
Z tego co rozmawiałem na SO to kolega Mirek startował od was seicento
Tak, zgadza się
Brałem udział w VII rundzie. Potwierdzam, że impreza bardzo fajna. Długie i ciekawe odcinki. Koniecznie trzeba mieć pilota (wymóg regulaminu).
Jedyny mankament to daleki dojazd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum