Wysłany: Czw 30 Mar, 2006 Re: Miejscowki do polatania w Poznaniu?
gsi napisał/a:
Witam wszystkich.
Mam pytanie czy znacie jakies fajne miejsca w Poznaniu (okolicach) zeby bylo rowno i zeby kraweznikow nie bylo ?
Teren jest nad Wartą w Poznaniu na Naramowicach. Są gotowe drogi zaznaczone czerwoną linią i dorysowałem jeszcze te dwie próby sportowe powiedzmy, ale tam nie będzie od razu łatwo, bo troche by trzeba było rozjeździć nierówności. Dostęp jest oczywiście for free, tylko czasem ktoś tam z psem przyjeżdza, albo jakiś wędkarz. No ale tam jest tyle miejsca, ze każdy sie zmiesci
[url]
P.S. miejscowka znaleziona przez "potasa" z pewnego forum
pozdrawiam[/url]
_________________ jest tylko jeden tor gdzie śmierć w oczy zagląda
czy to jest tam pod wiaduktem kolejowym i wjazd jest od karpiej??
szczerze? nie mam zielonego pojecia, tak jak napisalem teren znalazl potas, przekleilem caly jego post, w zyciu nie widzialem tego miejsca, ale jak widze nie ja jeden. moze sie okazac ze miejscowka jest godna, trzeba sprawdzic
pozdrawiam
_________________ jest tylko jeden tor gdzie śmierć w oczy zagląda
Fajny terenek..pochwalcie sie gdzie on jest, najlepiej jak ktoś to na mapie zrobi. A co do fajnych miejsc to polecam cmentarną, odcinek szutrowy, przed kąkolewem tam zabrudziłem autko od przednich bocznych szyb po komore silnika:P Zapewne są tam pozostałości po torze jakim ja jeździłem A drigi odcinek tam jest asfaltowy, jak na parking to rozwijanie prędkości do 70-80km/h co całkiem miło jest.
JA znam dobrze te tereny. Już kiedyś mówiłem komuś o nich!
Dojechać tam idze:
Od strony miasta naramowicką przez lechicką, przed hotelem w prawo ( chyba Hotel naramowice) w dół cały czas prosto aż się asfalt kończy.
Tam można jest jeszcze kilka innych możliwości dajazdu!
Jest tylko jedno ale tam jest teren nie równy dziury są, jeszcze w tym roku tam nie byłem. Jednak to miejsce bardziej jest znane jako zakątek dla zakochanych hehe chyba nie musze mowić ile tam w dzień buja się samochodzików
Jeśli ktoś chce zobaczyć ten teren to chętnie wspomogę
a ja polecam taki placyk koło żwirowni na ul. Ostrowskiej [za M1 zjazd z Katowickiej na Szczepankowo]. Jest w miarę równo teraz, trochę jakiś tam przeszkód, generalnie można poupalać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum