mam prosbe: czy moglby ktos napisac jak poszlo zalogom z Poznania w Lesznie, chodzi mi o miejsca w gen i w klasie i liczbe startujacych (chociaz prowizorycznie), bo na stronce autmobilklubu leszczynskiego cos sie wyniki nie chca pojawic :/ a jestem bardzo ciekaw, z gory dzieki
WAABy wypadły na targowisku na krawężniki i wracały na lawecie...ładnie poszło Piotrowi i jego pilotowi w BMW 325i...porobili nas - jeszcze się odgryziemy...jak tylko Mały zagada na nowo...hmm a może zaryczy że go będzie w innej dzielnicy słychać;-)
mało KRPP startowało - byliśmy najwyżej sklasyfikowaną załogą reprezentującą nasz klub
_________________ "With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high."
Małe sprostowanko
Brachol urwał koło na targowisku a ja z racji braku licznika zaliczyłem taryfe 240 sekund bo nie mogłem znaleźc odcinka bo pojechaliśmy za daleko
Szkoda był by dobry wyniki... Mam nadzieje że w Poznaniu damy rade
_________________ "Na pewnym etapie wszystko się wyciąga gazem." Holek
Mam około 20MB zdjęć. Zdjęcia różnej jakości bo się trochę bawiłem aparatem, takze nie oczekujcie zbyt wiele Na zdjeciach można zobaczyć ekipe pomarańczowego malca, astre z nr2, łade i inne. jest kilka zdjeć z naszej "bazy" startowej z większą liczbą autek. Jeśli ktoś jest zainteresowany to podajcie mail'a to wam podeśle.
Olo ja ci dam kibla...!!!! Malucha, Bąka ale nie kibla....jak ty go nazywasz??? Uważaj - nie tylko my go kochamy, Kubica też!!! a wogóle to fajne foty... na wszystkich nasz bąk!!!
_________________ "With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum