O w mordę!!! Wpisowe na YETI wynosi 150zł !!! Co to ma być !!! Będą drogę usyłali płatkami róż?? Proponuję napisać sprzeciw do organizatorów. Kto się podpisuje?
_________________ Piotr Bydgoszcz
Śpieszmy się kochać opony... Tak szybko odchodzą!
Na Andrzejkowym to ja też byłem (wygraliśmy go czy cuś), chodzi mi tylko o porównanie jednego i drugiego. Andrzejkowy był ok, pilot mógł spokojnie drzemać na prawym, no może ewentualnie zegarka pilnować. No ale że nie wiem z kim sie wybieram do Leszna to chetnie bym sie dowiedział co tam ciekawego wymyślają.
Do Piotr 1 to jest standardowe wpisowe na PPKiAK nie spodziewaj sie innej sumki gdziekolwiek
Ja byłem w w 2004 na Andrzejkowym, w 2005 na Yeti (jako fotograf) i teraz na Andrzejkowym co był ostatnio.
Próby to tam się niewiele zmieniają. Może jedna albo dwie. Dojazdówki to też można prawie na pamięć jechać. Najistotniejsze, że na Yeti w zeszłym roku nie rozgrywano odcinka na wysypisku. Dlaczego?? Kto to wie.
Z opisu wynika że chyba nie będzie wysypiska ("Wszystkie próby mają nawierzchnię utwardzoną.") Choć tego chyba nie można być pewnym. Ostatnio też miało być wszędzie twardo.
_________________ Piotr Bydgoszcz
Śpieszmy się kochać opony... Tak szybko odchodzą!
O w mordę!!! Wpisowe na YETI wynosi 150zł !!! Co to ma być !!! Będą drogę usyłali płatkami róż?? Proponuję napisać sprzeciw do organizatorów. Kto się podpisuje?
W tym roku wpisowe na PPAiK sie nie zmienilo, czyli tradycyjnie 100 i 150zl.
Jesli kolega nie jest zapisany do zadnego klubu to polecam, bo po jednym rajdzie sie juz zwroci. W AW w tym roku skladka roczna wynosi 48zl, a u nas chyba nawet taniej
Czy ktos sie orientuje (najbardziej pewnie Slawek), czy czlonkiem ZSS moze byc rozwnoczesie jeden z v-ce dyrektorów KJS? Bo moim zdaniem to troche trąci poprzednia epoka, kiedy ktos byl sedzia we wlasnej sprawie.
I ciagle jest blad w regulaminie odnosnie podzialu na klasy. Organizator powoluje sie na regulamin ramowy PPAiK 2006, ale chyba w Lesznie maja jakis inny (indywidulany dla Szanownych Organizatorow).
_________________ Sędziowanie to moja pasja
Ostatnio zmieniony przez Łukasz Nie 15 Sty, 2006, w całości zmieniany 1 raz
Witam
Na grudniowej naradzie gestora PPAiK została wprowadzona zmiana klas obowiącująca od roku 2006. Jest ona zgodna z tym co znajduje się na naszej stronie a w najbliższym czasie ukaże się na stronie PZM.
Pozdrawiam
L Dudka
HELP
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Slawek od czasu do czasu czyta to forum wiec jest szansa ze przeczyta to.
Co do listu z Leszna, to moze mi ktos wytlumaczyc jak to jest mozliwe, ze grupa organizatorow ustala sobie cos tam, a w oficjalnym regulaminie (ze strony PZM) jest zupelnie co innego ?
Moja depresja po powrocie do Polski powraca...
UPDATE :
Rozmawialem ze Slawkiem, i dowiedzialem sie ze pan Horonski (przewodniczacy ZSSna Yeti, jesli sie nie myle) ma sie zajac niescisosciami regulaminu.
Sprawa jest jeszcze bardziej ciekawa.
Otóż okazuje się, że ustalenia dot. braku klasy 900 zapadły jeszcze w zeszłym roku i tych ustaleń trzyma się Leszno.
Nadal jest tak, że PPAiK opiera się na regulamine KJS 2006 zamieszczonym na stronie PZM z tym, że jest on nieaktualny
Odpowiedzialnym człowiekiem za puchar w tym roku jest zapewne znany części z Was pan Jan Balcerek (http://www.brodarally.pl) z którym nijak nie mogę się skontaktować.
Rozmawiałem dzisiaj kolejny raz z PZM i kolejny raz twierdzili, że nie ma żadnych zmaian i obowiązuje regulamin KJS 2006.
Wymiękam ...
Żeby nie było - jest 16.01.2006 godzina 14.37 i na stronie www.pzm.pl klasa do 903 stoi czarno na białym
Patrząc na próby doszedłem do wniosku, że albo spadnie śnieg i będzie w miarę zabawnie albo nie spadnie i wtedy ... lipa.
Jak na PPAiK to faktycznie mogli się bardziej wysilić.
Generalnie...
To moja ochota na śmiganie po Lesznie spadła niemal, że do zera...
DeZ ma racje, może jak spadnie śnieg...
Ale te próby są tak beznadziejne, że...szkoda słów...
_________________ www.unolot.pl
Ojojoj, jakie hardkorowe próby Apel do wszystkich uczestników (szczególnie tylnonapędowców) - jedźcie widowiskowo, bo ja mam zamiar to oglądać, a widzę, że nie dość że przemarznę to jeszcze zasnę Mam nadzieję, że chociaż między tymi pachołkami ładne boki będą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum