Wysłany: Nie 28 Maj, 2006 Legitymacje członkowskie
Informuje, że dostępne są już legitymacje członkowskie AP.
Odbiór:
-do 10 czerwca codziennie - ul. Daliowa 24 (os. Kwiatowe za Junikowem) u Pawła Płóciniczaka (602-44-60-77)
-od 10 czerwca w siedzibie według godzin otwarcia.
lub na najbliższej imprezie.
Jednocześnie informujemy, że legitymacje będą wydawane członkom, którzy do dnia odbioru opłacą składkę za rok 2006.
W Inowrocławiu usłyszałem że te legitymacje nie świadczą o opłaceniu składki na dany rok i pomachali nam przed nosem jakimiś innymi z naklejkami za kazdy rok. Jakby ktoś mógł wyjaśnić o co chodzi byłbym wdzięczny.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Wg mnie legitymacja ważna do... jakieś tam daty...
A członkostwo może byc za free.... Ch...j to kogo obchodzi!!!
Dokładnie, przecież są jeszcze nadal kluby bezskładkowe i chwała im za to .A być może dla "społecznego" Inowrocławia to nie do pomyślenia ?
Z drugiej jednak strony czy legitymacja klubu bezskładkowego jest ważna... do jakieś daty? może też, ale nie ma to wtedy żadnego związku ze składką.
Macie racje Panowie, szef Ino zobaczy miłego maila jutro
Nudzi mi sie wiec wysłałem zapytanie do PZM, może przed emeryturą otrzymam odpowiedź. Napisałem wyraźnie kto i gdzie sie zastanawiał czy mam zapłaconą składke.
A szef Ino ma podpadówke bo z łaski nam uznał że mamy ważne i opłacone. Pewnie jestem jeszcze bardziej złym człowiekiem niż kol. Sensekhmet, ale dostaje szału jak ktoś coś robi z łaski.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Nas łaska spotkała jeszcze większa, bo nie mieliśmy żadnego kwita nawet, o legitymacji nie mówiąc...
Ale może niezłym pomysłem byłoby publikowanie listy aktualnych członków na sytonach klubów??? Zawsze wtedy takiemu prezesowi można by odpowiedzieć: a niech Pan na stronie sprawdzi, kolego .
Tylko co na to ustawa o ochronie danych osobowych...
Wysłany: Pon 03 Lip, 2006
Tomcio-b napisał/a:
Tylko co na to ustawa o ochronie danych osobowych...
Wystarczy, że członek wyrazi zgodę na publikacje danych i tyle Tak samo jak na przykład publikacja na stronie internetowej np. składu redakcji danego czasopisma/magazynu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum