A właśnie co do fotek to mam pytanie:
1. Czy jedzie ktoś z Poznania bez nocowania w okolicy?
2. Czy ktoś wyraża ochotę zabrać amatora fotografa z SuperOES żeby porobić fotki?
Panie i Panowie poszukuje pilota na parapetówke pewnie cześć z was mnie kojarzy z superoesów(niebieski wrx bez spojlera)
chętnych prosiłbym o kontakt peo@wp.pl
Wysłany: Czw 11 Lut, 2010
On
_________________ "...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
www.pansamochodzik.prv.pl
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
Auto: sti lalunia wrx gt babcia pilot
Wysłany: Sob 13 Lut, 2010
my jako team50 wyjezdzamy dokladnie za 20 min czyli o3.00(4 zalogi,subaru sti,subaru gt,subaru jusy i CC)miloby nam bylo widziec wiecej zalog z superoesow,pzdr i do zobaczenia
A właśnie co do fotek to mam pytanie:
1. Czy jedzie ktoś z Poznania w niedziele
2. Czy ktoś wyraża ochotę zabrać amatora fotografa z SuperOES żeby porobić fotki?
Potrzebny pilot na jutro
Jeśli ktoś z forum będzie jutro w debrznie jako kibic/fotograf to jest okazja "zmierzenia" się z prawym fotelem Brak doświadczenia w niczym nie przeszkadza. Mam kask dla pilota.
Sprawa pilna. Jesteście moją ostatnią deską ratunku
Ekipa moto.stargard.pl była dzisiaj na Parapetówie.
Teren ogromny. Jeśli na kjs'a podzielą tą trasę którą dzisiaj upalali "zawodowcy" to i tak super fajne odcinki będą. Bandy śniezne wysokości około 50 cm a na pasie głownym fajna trasa z "powalniczami" w postaci "zatoczek" z ciasnymi zakretami...
Już po tym wspaniałym hard trudnym Rallysprincie Byłem, zobaczyłem, uwieczniłem mam nadzieję że nie będziecie się gniewać za jakość zdjęć ale niestety tak wyszło... Sory też za to że zdjęcia niektóre poobcinane ale nie nadążałem
P.S. zdjęcia wrzuciłem jakie miałem nic nie usuwałem, brak ochoty i czasu Wybaczcie Chciałbym podziękować w szczególności Bartkowi za transport no i wszystkim co mnie poznali i pogadali no i dali popis żeby było co na fotkach uwiecznić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum