z Poznania naliczyłem z 10 aut- czy wszyscy jedziemy w niedziele czy ktoś już w sobotę śmiga- bo trzeba by noclegi załatwiać
No ja też od razu zakładałem nocowanie z soboty na niedzielę - ze spokojem przyjechać w sobotę oblookać jak to wygląda, popatrzeć jak jeżdżą w sobotę, a w niedzielę dojechać tylko te parę km... Także ja jestem za noclegiem:) Nawet zacząłem działać w tym kierunku, ale okazało się to nie takie łatwe jak mi sie wydawało... Wszystkie lepsze miejsca zarezerwował już Pan Kuchar Miałem plany jeszcze dziś dzwonić, ale dopiero do chaty wróciłem... także gdyby coś gdzieś ktoś organizował to ja też bym się pisał i to na 2 lub 3 pokoje 2 osobowe:) Może chętni napiszą kto chce nocować i jakoś razem uskładamy ekipę?
Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami dzisiaj od północy dostępny jest formularz zgłoszeniowy na "Rajd Parapetowy", który odbędzie się 14 lipca 2010 r. (niedziela) na terenie Rallylandu. hymm to albo ja cos nie rozumiem albo ktoś pomylił daty !?
Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami dzisiaj od północy dostępny jest formularz zgłoszeniowy na "Rajd Parapetowy", który odbędzie się 14 lipca 2010 r. (niedziela) na terenie Rallylandu. hymm to albo ja cos nie rozumiem albo ktoś pomylił daty !?
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
Jakaś ustawka przed wyjazdem w niedzielny poranek?
Biorąc pod uwagę różnice w autach nie nastawiałbym się na wspólną jazdę - moje justy po dłuuuugim rozpędzaniu jechało 145kmh, na trasie za szybko nie pojadę
Jakaś ustawka przed wyjazdem w niedzielny poranek?
Biorąc pod uwagę różnice w autach nie nastawiałbym się na wspólną jazdę - moje justy po dłuuuugim rozpędzaniu jechało 145kmh, na trasie za szybko nie pojadę
Nie chciałem wywoływać światopoglądowej dyskusji dotyczącęj bezpiecznych predkości na polskich drogach.
To była luźna propozycja wspólnego wyjazdu.
Planuje opuszczenie Poznania w okolicach 5:00. Jesli ktoś celował w podobną pore to po prostu możemy sie zgadać.
_________________ "Przyspieszenie to najlepsza forma spędzania czasu między zakrętami"
[16:06] <Huzar> Hey
[16:07] <Huzar> Jaka jest teraz nawierzchnia na lotnisku?
[16:12] <Stefan> śnieg
[16:13] <Stefan> odśnieżają trasy, ale ma być snieżnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum