fotele ktore ja mam to sa wlasnie speed III (widziales je - nawet foty robiles), jest to podrobka bimarco eksperta, jak dla mnie sa swietne, pare osob siadalo tez w nich i zgadzaja sie z moja opinia, przyjedz jutro na trening to sobie sam obadasz, do bimarco korzystnie cenowo wypadaja a sa praktycznie identyczne
A ja jestem szczesliwym posiadaczem Speed III i Speed IV
No i bardzo polecam... wszczególności nowe pomysły z haftem i wstawkami wzmacniajacymi.
Co do mocowań alu to nie kiniecznie jest wesoło jezeli chodzi o Speed IV bo bok fotela jest lekko obły natomiast do III są oki.
Pozdr
_________________ www.unolot.pl
Raczej mnie nie będzie jutro na treningu...
Zainteresowałem się Speed III, bo jest to kubeł dla ludzi o wadze 100kg, w sam raz na mój gruby zadek. Boję się, że w większość innych kubłów bym się nie zmieścił
Jak zwykle Ci co mają to chwalą. Chętnie się kiedyś przejadę może przy okazji. Na stronce nawet nie można dokładnie obejżeć foteli ani mocowań, bo zdjęcia mają format 5x5 pixeli.
_________________ Piotr Bydgoszcz
Śpieszmy się kochać opony... Tak szybko odchodzą!
3 razy miałem wypadek malcem w speed 1 i wytrzymały zarąbiście. Takie gadanie że mniej laminatu - pewnie rozpuszcza plotę bimarco albo ludzie którzy wydali 2 razy tyle na B co wydali by na S dla mnie speedy to dobre kubły, znacznie lepsze od Bimarco B czy C
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum