Poprzedni temat «» Następny temat
Kto czym i gdzie w sezonie 2007???
Autor Wiadomość
zbiniooo
eNka

Wysłany: Czw 04 Sty, 2007   Kto czym i gdzie w sezonie 2007???

jak w temacie, gdzie możemy się zobaczyć i w czym w sezonie 2007.

Zeby nie było ot. My rozwijamy warsztat i skupiamy się na wsmp. Szczerze liczę na 3 ligę. Jak wypali to wystawiamy 2-3 auta.

pozdro

mxd9 
A-grupa

Wysłany: Czw 04 Sty, 2007   2007

witam , u mnie toche gorzej , moze bede jezdzil cos w okolicach poznania , ale napewno jade na magnolie.... :roll:

Sensekhmet 
WRC

Wysłany: Czw 04 Sty, 2007   

Gdzie? Generalnie co się da i na co będzie kasa, czyli raczej nieregularnie i dość chaotycznie. Na pewno chciałbym pojechać na Magnolię. Jak będzie cos na torze to także chętnie.
Czym? Żabą.

Adm 
A-grupa

Ile się da z RSPMO :drive:

Srebrną Prawie Serią :)

konrad1f
WRC

BMW E30 320 -zobaczymy jak długo wytrzyma ;-)
zaczynam najprawdopodobniej od rajdu wośp w zielonej
chciałbym pojechać większość RSPMO, Magnolię i Bachusa
wszystko zależy od budżetu i czy autko nie skończy żywota już na Yeti :lol:

SAL 
WRC

Zrobię co w mojej mocy, żeby pojechać coś na wiosnę - wszystko zależy teraz od tego, jak szybko uporam się z prawkiem :oops: :mrgreen:

DeZ 
WRC

Czym to wiadomo a gdzie ? Okręgówki ile się da, PPAIK to co w okolicy czyli Leszno, Zielona, Toruń, Wrocław (piszę z głowy bo nie chce mi się sprawdzać co wypadło :) ) ale Magnolia na 99%.
Przewiduje zrobienie 2 imprez a może i 3 z tym, że jedna taka fx-owa.

Lawas 
A-grupa

Wysłany: Pią 05 Sty, 2007   

VW polo :) W planie cykl MO Bydgoskiego + lokalne rozgrywki we Włocławku WMK 2007. I mam nadzieje ze uda mi sie cos pojechac w koncu w poznaniu , bo swietne tereny tu macie . Jakby co to do zobaczenia ;)

Padera 
WRC

Ja sie chyba sklonuje bo mnie trzech zaprasza na prawy. A jak kol Senku spuści wreszcie na glebe swoje R5 to ma pierszeństwo. Mam nadzieje że zdąży przed Magnolią.

Bzylka 
A-grupa

Czym? Tym co zawsze
Gdzie? Przede wszystkim okręgowka i inne KJS w okolicy. Z PPAiK na pewno Brodnica+może cos jeszcze, zobaczymy jak sponsor sie bedzie spisywac.

vfts 
WRC

solimpia napisał/a:
Czym? Tym co zawsze
Gdzie? Przede wszystkim okręgowka i inne KJS w okolicy. Z PPAiK na pewno Brodnica+może cos jeszcze, zobaczymy jak sponsor sie bedzie spisywac.

I bardzoooo dobrze, widać kto ma jaja i nie odpuszcza Brodnicy! :twisted:

Sensekhmet 
WRC

To nie jest kwestia jaj tylko $$$. Jak będzie $$$ to, hej, czemu nie Brodnica? Ciągnie mnie, ale nie stać mnie na ewentualne naprawy.

Try3ek
WRC

narazie to co w okolicy, jak autko dostanie troszke nowych klamotów to może brodnica, magnolia ale to juz kolejny rok są plany, hehe bez sponsora ciezko co kolwiek zrobić, moja rajdówką sie nie da jeździć daleko trzeba będzie znaleść coś do transportowania jej i wtedy mozna myśleć o tychach czy zamkowym rally sprincie na śląsk troszke daleko ale ponoc nieźle tam jest:)

bad drift 
eNka

Seryjna Lancia Delta 1,8. O przepraszam, nie seryjna - ma LPG. No i reczny słabo działa. Będę jechał wszędzie gdzie jest gładko i równo. No i postaram sie jechać na Magnolie i wszystkie okręgówki, ale zobaczymy na ile czas pozwoli i na ile wystarczy pieniędzy.
Że się czai, za zakrętem kawał prostej...

Matisso 
A-grupa

Czym? Jeszcze nie wiem - chwilowo nie mam zadnego auta ale jak WAAB'y potrzebują kierowcy betona:) to chetnie się dołącze do wesołego teemu - do WSMP lub trzeciej ligi, lub PZM - bardzo chętnie!!!! Proszę wystawcie jedno auto dla mnie:)
Gdzie - wszędzie gdzie się da. Czym - cokolwiek sie nawinie - nawet pozyczonym od dziadka na niedziele do kosciola maluchem bez uszczelki pod głowia!!!

Kubas 
eNka

Polo poszło do ludzi teraz RWD BMW 316, głównie poznań i minimaxy na tyle na ile kasa pozwoli

Pyra 
WRC

Wysłany: Sob 06 Sty, 2007   

Matisso napisał/a:
Czym? Jeszcze nie wiem - chwilowo nie mam zadnego auta ale jak WAAB'y potrzebują kierowcy betona:) to chetnie się dołącze do wesołego teemu - do WSMP lub trzeciej ligi, lub PZM - bardzo chętnie!!!! Proszę wystawcie jedno auto dla mnie:)
Gdzie - wszędzie gdzie się da. Czym - cokolwiek sie nawinie - nawet pozyczonym od dziadka na niedziele do kosciola maluchem bez uszczelki pod głowia!!!

MATISSO TAK TRZYMAC!!!

MYŚLE, ŻE JAK ZDROWIE DOPISZE I SIE W TYM ZIMNYM GARAŻU TEJ CIEPŁEJ ZIMY NIE WYKOŃCZE TO POJADE WSZYSTKO CO BEDZIE W POZNANIU... A CZYM TO WIADOMO, CHYBA ZE SIE SZALOOOOOOOONY KLIJENT ZNAJDZIE ;-)

POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Piotr_1
WRC

Wysłany: Sob 06 Sty, 2007   

hehe, tak trzymać, coraz więcej beem :) O ile sprzęt dopisze (nie ma wyboru) to planuję tylko dobre imprezy z jak najmniejszą ilością dziur :drive:

Kristo
WRC

Wysłany: Nie 07 Sty, 2007   

Ja zaczne sezon od szukania etatowego pilota na cały sezon.

I od składania corsy- bo jakiś debil przypierdolił we mnie dwa dni temu i znowu jestem bez auta :podupie:

morel 
A-grupa

Auto: SCS

prawdopodobnie DSMP w "najbardziej doinwestowanym "cc ;-) ;-) plany sa ale jak wyjdzie tego nie wie nikt :drive:

Kubica 
A-grupa

ja chce zlozyc marzocchiego MONSTER xtr-a i hayesa do tego dokupic sun rimsy i jestem szczesliwy a jesli chodzi o autko to sam nie wiem.... :razz:

mSk 
nowy

Wysłany: Wto 09 Sty, 2007   

a jaki hayes? 8" ?
suny dobre, sprawdzone. single tracki w miare dają rade a i lekkie.
XTR przereklamowany
a marcok...coz... malinka :D osobiscie 2xDJ i 1x DropOff + STP itp :P

Padera 
WRC

Wysłany: Sro 10 Sty, 2007   

A ja mam takie szybkie pytanie do kol vfts: Po ch... jechać do Brodnicy na rajd który w tym roku trwał 617 sekund??? Dwa noclegi bo Broda nie wyrabia sie z wynikami przed północą, 100 wpisowego, że o zniszczeniach sprzętu nie wspomne. Jak ktoś lubi szutry to służe informacjami gdzie są lepsze niż w Brodnicy i nikt sie nie czepia jak sie troche pojeździ. Ci co bywali w latach 2001-2002 w Nowym Mieście Lubawskim wiedzą o co chodzi.
Panie Kolego vfst, Brodnica to nie jest kwestia jaj tylko chłodnej kalkulacji.

vfts 
WRC

Wysłany: Sro 10 Sty, 2007   

Padera napisał/a:
A ja mam takie szybkie pytanie do kol vfts: Po ch... jechać do Brodnicy na rajd który w tym roku trwał 617 sekund??? Dwa noclegi bo Broda nie wyrabia sie z wynikami przed północą, 100 wpisowego, że o zniszczeniach sprzętu nie wspomne. Jak ktoś lubi szutry to służe informacjami gdzie są lepsze niż w Brodnicy i nikt sie nie czepia jak sie troche pojeździ. Ci co bywali w latach 2001-2002 w Nowym Mieście Lubawskim wiedzą o co chodzi.
Panie Kolego vfst, Brodnica to nie jest kwestia jaj tylko chłodnej kalkulacji.

Każdy lubi co innego, ja wole pojechać 10 minut (600sekund) pełnym ogniem na szutrowych wąskich oesach niż pół godziny ścigać się po szerokich placach między pachołkami. Jak chodzi o koszty, to cóż, żadne odkrycie, że rajd szutrowy jest z reguły droższy od asfaltu. Oczywiście start w Brodnicy nie świadczy czy ktoś ma jaja czy nie, ale śmieszą mnie niektóre osoby z forum, które piszą (nie o Brodnicy nawet), że tam była dziura a tam koleina i będą musiały zwolnić albo wogóle nie wystartują bo się boją o zawias czy michę. Może jestem radykalny ale dla mnie albo rajdy albo zloty i pikniki. I proszę nie mów o przygotowaniu sprzętu, bo sam jeżdżę serią. Jak chcesz kontynuować dyskusję to na PW, bo raczej trochę offtopic. Pozdrawiam.

Krzywhooo 
WRC

Wysłany: Pią 12 Sty, 2007   

vfts napisał/a:

Każdy lubi co innego, ja wole pojechać 10 minut (600sekund) pełnym ogniem na szutrowych wąskich oesach niż pół godziny ścigać się po szerokich placach między pachołkami. Jak chodzi o koszty, to cóż, żadne odkrycie, że rajd szutrowy jest z reguły droższy od asfaltu. Oczywiście start w Brodnicy nie świadczy czy ktoś ma jaja czy nie, ale śmieszą mnie niektóre osoby z forum, które piszą (nie o Brodnicy nawet), że tam była dziura a tam koleina i będą musiały zwolnić albo wogóle nie wystartują bo się boją o zawias czy michę. Może jestem radykalny ale dla mnie albo rajdy albo zloty i pikniki.

Podpisuję się pod tym lewą i prawą ręką, a nawet nogami jeśli utrzymam długopis.

Rally is rally.

http://www.luminix.pl

Odpowiedz do tematu