Wysłany: Czw 04 Sty, 2007
Gdzie? Generalnie co się da i na co będzie kasa, czyli raczej nieregularnie i dość chaotycznie. Na pewno chciałbym pojechać na Magnolię. Jak będzie cos na torze to także chętnie.
Czym? Żabą.
Wysłany: Czw 04 Sty, 2007
BMW E30 320 -zobaczymy jak długo wytrzyma
zaczynam najprawdopodobniej od rajdu wośp w zielonej
chciałbym pojechać większość RSPMO, Magnolię i Bachusa
wszystko zależy od budżetu i czy autko nie skończy żywota już na Yeti
Czym to wiadomo a gdzie ? Okręgówki ile się da, PPAIK to co w okolicy czyli Leszno, Zielona, Toruń, Wrocław (piszę z głowy bo nie chce mi się sprawdzać co wypadło ) ale Magnolia na 99%.
Przewiduje zrobienie 2 imprez a może i 3 z tym, że jedna taka fx-owa.
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
VW polo W planie cykl MO Bydgoskiego + lokalne rozgrywki we Włocławku WMK 2007. I mam nadzieje ze uda mi sie cos pojechac w koncu w poznaniu , bo swietne tereny tu macie . Jakby co to do zobaczenia
Ja sie chyba sklonuje bo mnie trzech zaprasza na prawy. A jak kol Senku spuści wreszcie na glebe swoje R5 to ma pierszeństwo. Mam nadzieje że zdąży przed Magnolią.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Czym? Tym co zawsze
Gdzie? Przede wszystkim okręgowka i inne KJS w okolicy. Z PPAiK na pewno Brodnica+może cos jeszcze, zobaczymy jak sponsor sie bedzie spisywac.
Czym? Tym co zawsze
Gdzie? Przede wszystkim okręgowka i inne KJS w okolicy. Z PPAiK na pewno Brodnica+może cos jeszcze, zobaczymy jak sponsor sie bedzie spisywac.
I bardzoooo dobrze, widać kto ma jaja i nie odpuszcza Brodnicy!
narazie to co w okolicy, jak autko dostanie troszke nowych klamotów to może brodnica, magnolia ale to juz kolejny rok są plany, hehe bez sponsora ciezko co kolwiek zrobić, moja rajdówką sie nie da jeździć daleko trzeba będzie znaleść coś do transportowania jej i wtedy mozna myśleć o tychach czy zamkowym rally sprincie na śląsk troszke daleko ale ponoc nieźle tam jest:)
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Seryjna Lancia Delta 1,8. O przepraszam, nie seryjna - ma LPG. No i reczny słabo działa. Będę jechał wszędzie gdzie jest gładko i równo. No i postaram sie jechać na Magnolie i wszystkie okręgówki, ale zobaczymy na ile czas pozwoli i na ile wystarczy pieniędzy.
_________________ Choć wybojów paszcze jeszcze w nos się śmieją,
Krawęzniki mają kanty dosyć ostre,
Poprujemy pełną parą z tą nadzieją,
Że się czai, za zakrętem kawał prostej...
Czym? Jeszcze nie wiem - chwilowo nie mam zadnego auta ale jak WAAB'y potrzebują kierowcy betona:) to chetnie się dołącze do wesołego teemu - do WSMP lub trzeciej ligi, lub PZM - bardzo chętnie!!!! Proszę wystawcie jedno auto dla mnie:)
Gdzie - wszędzie gdzie się da. Czym - cokolwiek sie nawinie - nawet pozyczonym od dziadka na niedziele do kosciola maluchem bez uszczelki pod głowia!!!
Czym? Jeszcze nie wiem - chwilowo nie mam zadnego auta ale jak WAAB'y potrzebują kierowcy betona:) to chetnie się dołącze do wesołego teemu - do WSMP lub trzeciej ligi, lub PZM - bardzo chętnie!!!! Proszę wystawcie jedno auto dla mnie:)
Gdzie - wszędzie gdzie się da. Czym - cokolwiek sie nawinie - nawet pozyczonym od dziadka na niedziele do kosciola maluchem bez uszczelki pod głowia!!!
MATISSO TAK TRZYMAC!!!
MYŚLE, ŻE JAK ZDROWIE DOPISZE I SIE W TYM ZIMNYM GARAŻU TEJ CIEPŁEJ ZIMY NIE WYKOŃCZE TO POJADE WSZYSTKO CO BEDZIE W POZNANIU... A CZYM TO WIADOMO, CHYBA ZE SIE SZALOOOOOOOONY KLIJENT ZNAJDZIE
a jaki hayes? 8" ?
suny dobre, sprawdzone. single tracki w miare dają rade a i lekkie.
XTR przereklamowany
a marcok...coz... malinka osobiscie 2xDJ i 1x DropOff + STP itp
A ja mam takie szybkie pytanie do kol vfts: Po ch... jechać do Brodnicy na rajd który w tym roku trwał 617 sekund??? Dwa noclegi bo Broda nie wyrabia sie z wynikami przed północą, 100 wpisowego, że o zniszczeniach sprzętu nie wspomne. Jak ktoś lubi szutry to służe informacjami gdzie są lepsze niż w Brodnicy i nikt sie nie czepia jak sie troche pojeździ. Ci co bywali w latach 2001-2002 w Nowym Mieście Lubawskim wiedzą o co chodzi.
Panie Kolego vfst, Brodnica to nie jest kwestia jaj tylko chłodnej kalkulacji.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
A ja mam takie szybkie pytanie do kol vfts: Po ch... jechać do Brodnicy na rajd który w tym roku trwał 617 sekund??? Dwa noclegi bo Broda nie wyrabia sie z wynikami przed północą, 100 wpisowego, że o zniszczeniach sprzętu nie wspomne. Jak ktoś lubi szutry to służe informacjami gdzie są lepsze niż w Brodnicy i nikt sie nie czepia jak sie troche pojeździ. Ci co bywali w latach 2001-2002 w Nowym Mieście Lubawskim wiedzą o co chodzi.
Panie Kolego vfst, Brodnica to nie jest kwestia jaj tylko chłodnej kalkulacji.
Każdy lubi co innego, ja wole pojechać 10 minut (600sekund) pełnym ogniem na szutrowych wąskich oesach niż pół godziny ścigać się po szerokich placach między pachołkami. Jak chodzi o koszty, to cóż, żadne odkrycie, że rajd szutrowy jest z reguły droższy od asfaltu. Oczywiście start w Brodnicy nie świadczy czy ktoś ma jaja czy nie, ale śmieszą mnie niektóre osoby z forum, które piszą (nie o Brodnicy nawet), że tam była dziura a tam koleina i będą musiały zwolnić albo wogóle nie wystartują bo się boją o zawias czy michę. Może jestem radykalny ale dla mnie albo rajdy albo zloty i pikniki. I proszę nie mów o przygotowaniu sprzętu, bo sam jeżdżę serią. Jak chcesz kontynuować dyskusję to na PW, bo raczej trochę offtopic. Pozdrawiam.
Każdy lubi co innego, ja wole pojechać 10 minut (600sekund) pełnym ogniem na szutrowych wąskich oesach niż pół godziny ścigać się po szerokich placach między pachołkami. Jak chodzi o koszty, to cóż, żadne odkrycie, że rajd szutrowy jest z reguły droższy od asfaltu. Oczywiście start w Brodnicy nie świadczy czy ktoś ma jaja czy nie, ale śmieszą mnie niektóre osoby z forum, które piszą (nie o Brodnicy nawet), że tam była dziura a tam koleina i będą musiały zwolnić albo wogóle nie wystartują bo się boją o zawias czy michę. Może jestem radykalny ale dla mnie albo rajdy albo zloty i pikniki.
Podpisuję się pod tym lewą i prawą ręką, a nawet nogami jeśli utrzymam długopis.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum