_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
Ile kosztuje start w tym roku? Przeglądałem stronke i ani widu ani słychu takiej informacji
Ogólnie to wystarczy przyjechać bez wcześniejszego zgłoszenia czy trzeba się jakoś awizować... i ostatnie pytanie z organizacyjnych w jakiej formie wymagane jest potwierdzenie uczestnictwa w 3 KJS
Pozdro
W.
_________________ www.unolot.pl
Nie spodziewaj się odpowiedzi Kamionki nie mają patronatu PZM, od kilku dobrych lat te stare blade ....je dwoją się i troją żeby "zniszczyć" ten cykl i nie mają na Pana Andrzeja Dobosza żadnego haka Wymyślili więc żeby karać zawieszeniem licencji zawodników z RSMP którzy wystartują w tych zawodach przykładem może być Virnik (ale chyba im się nie udało, bo przecież jechał na Elmocie prawda?).
Proponuje skontaktować się z Panem Andrzejem Doboszem telefonicznie: 0692-046-743
bądź mailowo korzystając z formularza kontaktowego na stronie cyklu.
18 KRYTERIUM KAMIONKI
Rekordowe czasy przejazdu w poszczególnych klasach
Klasa 6 - powyżej 2000 ccm.
1. Jan Wirus - Piotr Staszczyk
P-1: 210,6 sek.
3 m.30 sek. 0,6
102 km/godz.
W zeszłym roku było to 100 zł. Ja miałem potwierdzenie z AK ale jakoś nikt na to nie patrzył. Na miejscu wykupić można też dodatkowe NNW. W tym roku chyba też 100 zł, tak przynajmniej w ost nr WRC widziałem. Co do startu to lepiej być sobie troszkę wcześniej bo chyba do 10 można sobie pojeździć po odcinku i zrobić opis, mi się udały ost. 3 przejazdy no i później jeden w kolumnie.
_________________ Podziwiam ludzi którym się chce czytać regulaminy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum