w takim razie zarywam dzisiejszą nocke i pare następnych
by usunąć z organizmu mego żółtego bąka przeszczep ( skrzynia od cc 700 )
która ostatnimi czasy zostaje przez niego odtrącana
w związku z czym musze znaleźć bardziej kompatybilnego dawce
i postaramy sie zagościc na tym rajdziku
będą dokładne mapki tras jakoś w tygodniu? bo muszę kobiecie się kazać ich nauczyć. BTW mam auto w kredycie na babcie umowa przewłaszczenia z bankiem + pozwolenie od babci [głupio brzmi] styknie? bo do banku mi się jeździć nie bardzo chce
Klasy już są standard.
Papierek od babci jest najlepszy
Mapki pojawią się jak skończę jeszcze jedną rozmowę czyli około wtorku / środy. Rozmowa dotyczy 200 zl jakie wlaściciel chce za teren
Jak widać w zapowiedzi nie będzie rewolucji. Powiem Wam tylko, że nigdy jeszcze tyle firm nie odmówiło pomocy. Ojjjj idą ciężkie czasy na kjsy w poznaniu ....
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Kto zagląda ten wie, że są już mapki przejazdów
Od razu uprzedzam, że mogą się zmienić bo ... różnie bywa.
Pogoda zamówniona - ma być ok 22 stopni i bez opadów
no to zapowiada sie ostra rywalizacja:D próby zapowiadają sie całkiem ostro i szybko:) więc lepiej by pogoda naprawde dopisałą bo deszcz nie jest mile widziany
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Tego nie mogę obiecać ale się postaram.
Mam jednak małą prośbę żeby ktoś zerknął na to drzewo na "Lechu" i wydał opinię. Może ktoś ma blisko na Dębiec ?
Mi wydaje się, że jest ok ale ja tam nie będę śmigał
Ostatnio zmieniony przez DeZ Sro 27 Wrz, 2006, w całości zmieniany 1 raz
ok
kaszalot juz na chodzie
zapomniałem jakie piekne dzwięki potrafi wydobywać z siebie maluchowask jedynka
i oby wydawała je jak najdłużej
na rajdzie jestem na bank
wykluczyć mnie może :
trzęsienie ziemi
w ostatniej chwili brak pilotki
totalne wyciszenie wyżej wymienionego pierwszego biegu
bylem zobaczyc te drzewo i powiem ze drzewo moze byc bedzie trzeba dobrze je oblozyc i zaznaczyc ale martwi mnie bardziej to co s murowane po prawej stronie drzewa , warto to zaznaczyc na mapce i trzeba troche opon tam obstawic i dobrze tasma oblepic aby ludzie nie poszli na zewnetrzna po objezdzie dzewa bo bedzie problem ze zderzakami .
......
Nawrót dowolny w tym miejscu nie wchodzi w rachubę. Długo na to patrzyłem i albo tak albo wcale.
Jadąc go w drugą stronę nie widać tego betonowego kilera zderzaków.
panowie , z dezem napewno bedziemy na tym terenie jeszcze pare razy i zastanowimy sie co z tym zrobic wiec pewnie aktualne mapki bede na samym stracie !!!!!!!! chemy aby ta proba byla bezpieczna !!!
Jak dla mnie bomba - uwielbiam zaiwaniające pryszcze Martwi mnie natomiast straszny deficyt pojazdów marki Łada Gdzie się pochowaliście Ładowi RWDowcy ?????
Enea, TG, M1 i Aquanet zostaną bez zmian.
Rolmlecz - na 95% bedzie taki jak jest
Lech - jeżeli popada będzie zmieniony.
Jeszcze sprawa BT - punkt 26 w regulaminie. Pamiętajcie, że od niedzieli jeździmy na światłach całą dobę więc światła będą na pewno na BT sprawdzane.
Jak dla mnie bomba - uwielbiam zaiwaniające pryszcze Martwi mnie natomiast straszny deficyt pojazdów marki Łada Gdzie się pochowaliście Ładowi RWDowcy ?????
Wysłany: Sob 30 Wrz, 2006
wielkie sory ale jutro się nie pojawię
dzisiaj się trochę połamałem (właściwie to zerwałem więzadła kolana) na zakończeniu sezonu motocyklowedo, mam gips od jaj do kostki więć prowadzenie auta odpada
Faktycznie jest to TKKF na Słowiańskiej. Czytałem regulamin
Po konsultacjach próba Lech wygląda nieco inaczej. Niestety nie gwarantuję, że to koniec zmian bo dużo zleży od pogody.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum