Wysłany: Nie 15 Mar, 2009
N
1. Paweł Krakowski
2. Tomasz Wojciechowski
3. Jędrzej Tokłowicz
4. Łukasz Kosiński
5. Bartek Knast
A
1. Katarzyna Hyla
2. Bartek Kubicki
3. Patryk Pers
4. Adrian Meller
5. Adam Dębicki
6. Dawid Bąkowski
7. Paweł Puszcz
8. Krzysztof Tokłowicz
9. Jakub Paczkowski
To zgłoszenia które dostalem na I SO, a takze mailem - nie ma tu kilku osób, o których wiem ze chca wystartowac, bo nie dostalem jeszcze zgloszen
naklejki - są projekty dembola, jak uda mi sie znalezc czas, wydrukuje i rozdam
podczas BK odbedzie sie sprawdzenie i znakowanie opon dla N grupy, a takze przyjmowanie zgloszen nowych uczestnikow pucharu
Wysłany: Sro 08 Kwi, 2009
szykują się kolejne zmiany:
1. nie bedzie wpisowego na caly sezon, tylko platne np 5-10 pln za eliminacje, bo jest problem widze przekonac ludzi do placenia - na stronie podam szczegoly rozliczenia
2. mam zamiar uaktulanic wyniki I el. o grupe N - oficjalnie nie zebrala sie wystarczajaca ilosc uczestnikow i eNki startowaly w A grupie, dlatego byla zmiana regulaminu od drugiej eliminacji, ale to nie mistrzostwa swiata, wiec mozemy nie stosowac zasady Lex retro non agit
3. wieczorkiem uaktualnie strone, a jak znajde czas to i szablon
Auto: Fiat Seicento
Wysłany: Sro 14 Paź, 2009
Powstała przez chwilę koncepcja i pytanie czy przejdzie. Mianowicie o to chodzi, by 14 listopada podczas zabawy na Bednarach zorganizować kolejną rundę CentoCup. Zgryz jest taki, że tydzień wcześniej jest SOS na torze Poznań. Czy da radę się wyrobić i czy ludzie chcą się wyrobić?
Auto: Fiat Seicento
Wysłany: Pią 06 Lis, 2009
Jeśli nie będzie Knastola na SOSie, to wydrukować i zanieść komu zgłoszenie? A jeśli zgłoszenia będą rozdawane, to kto będzie je zbierał, razem z opłatami?
Wysłany: Pią 13 Lis, 2009
tak dla zabawy, sprawdzilem co by bylo gdyby dawac za zwyciestwo zawsze 10 punktow, zamiast punktacji uzaleznionej od frekwencji...
http://www.cento-cup.pl/
Podoba mi się ten pomysł
Ja niestety zaliczyłem już ostatnią rundę superoesu w tym roku, bo akurat na każdym następnym jestem w szkole
Powodzenia więc i niech wygra najszybszy:)
Wysłany: Nie 14 Mar, 2010
tak sobie mysle...
ledwo udalo mi sie uciec scigajacym mnie w ostatnim SOSie i to tylko dzieki temu ze popelnili wiecej bledow niz ja (no i ta meeega strata do Krzycha), a przeciez kurka mialem lepsze niz ostatnio opony... nie zakladam ze stan umiejetnosci mocno sie w tym czasie zmienil, wiec... co sie stalo? ma ktos jakies teorie?
z tylu mialem slika i na pewno trzymal lepiej i pozwalal mi jechac szybciej w zakretach, troche odwazniej, nie stawialo mnie tak bokiem...
z przodu mialem 165/55 zamiast 155/65, wiec tez powinno byc lepiej...
chyba ze Wy zmieniliscie opony na jakies wypasy?
no jest tez jeszcze jeden powod - zabraklo mi jaj, ale ostatnio mialem te same, wiec...
Pomysł na slick z tyłu wydaje mi się być dość oryginalny przy tej pogodzie i temperaturze. Chyba, że miałeś najbardziej miękką mieszankę, bo tak to nie widzę możliwości, żeby to dogrzać. Chyba, że wchodzą w grę pomysły pt. 1,2 Atm?
Na jakiej oponie jechałeś z przodu? Nie tylko rozmiar się liczy...
Na poprzednim sosie traciłem do Ciebie po 6-7 s na odcinku, na tym mieliśmy to samo tempo. Jechałem na tych samych gumach co poprzednio, które tym razem spisywały się zauważalnie lepiej (letnie 175/50).
Wysłany: Pon 15 Mar, 2010
tyl trzymal naprawde mega dobrze, autko bylo zdecydowanie bardziej podsterowne i choc wole oczywiscie nadsterownosc, to w seju wystepuje ona jednak zbyt czesto - ta zmiana, co zauwazylem na szybkich dlugich zakretach, dala mi na pewno wieksza stabilnosc i predkosc, co kieruje mnie jednak do myslenia o przednich oponach...
z przodu mialem 165/55 nankang z 2003 roku, bieznik sensowny, twarde boki - poprzednio 155/66 jakies cos dayton czy jakos tak - zadna rewelacja, ale swiezsza, mysle ze 2-3 latka - nie sprawdzalem...
moze to nie ja pojechalem gorzej, tylko niektorzy znacznie lepiej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum